Als het weer maakt je ziek

Temperaturumschwung
Gisteren bevriezing, vandaag, föhn en ochtend, storm en hagel: Het klimaat is gek – iedere Vijfde keer dat u last heeft van gevoeligheid voor het weer vandaag, warm en vochtig, de ochtend plotseling nat en koud: Wij zullen u vertellen waarom voelen we de veranderingen in de luchtdruk vaak slecht en wat helpt tegen de gevoeligheid van het weer.

Veel mensen hebben geen behoefte aan een weersverwachting. Je weet dat het morgen zal regenen omdat hun gewrichten doen pijn. Of grotere littekens plotseling klitten. In het geval van andere bloeddruk glijdt in de kelder, een keer voor een Diep-opvallend in uw omgeving. Je voelt je duizelig, moe en chagrijnig. Deze klachten waren niet van de wetenschap voor een lange tijd serieus, maar nu is opgelost: de gevoeligheid voor het weer is niet een verzinsel van de verbeelding. Studies tonen duidelijk aan dat bepaalde weersomstandigheden tot hoofdpijn en hart-en vaatziekten kan leiden tot problemen en chronische aandoeningen verergeren. Met name het korte-termijn Veranderingen in het Weer zijn een Stressor voor het organisme, aldus de duitse dienst van het weer.

Treft vooral mensen die veel in gesloten ruimtes. Uw lichaam is vergeten hoe snel de verschillende temperaturen. Ook vrouwen in de menopauze vaak klagen van de gevoeligheid van het weer, want in de Fase van de Hormonale veranderingen in uw interne temperatuur controle-apparaat is blijkbaar niet synchroon. Echter, er zijn effectieve maatregelen tegen klimatologische aandoeningen van allerlei aard.

Met koude douches tegen een slecht humeur

De belangrijkste maatregel: veerkracht. Je gebruikt om je stofwisseling aan temperatuurschommelingen. Met een koud water gegoten op de Ochtend ten minste 30 seconden is verplicht om te bezoeken, met dagelijkse wandelingen in de frisse lucht, en de reguliere Sauna. Deze treinen de bloedvaten, stimuleert de stofwisseling en helpt ook tegen depressieve stemmingen.

Spearmint en hibiscus thee voor het verlichten van hoofdpijn

Wetterumschwung

Het weer verandert, vooral in de lente is het niet ongebruikelijk

Als het Azoren hoog of Ijslandse laag van de schedel bruist, het moet niet hun toevlucht tot pijnstillers. Studies hebben aangetoond dat pepermunt olie is heel gebruikelijk tabletten. Over de tempels en op het voorhoofd te wissen. Hibiscus thee (van de apotheek) doet wonderen bij warm weer, zelfs de oude Egyptenaren dronk het op tegen een hot head. Hibiscus brengt ook de bloeddruk in een gezonde Balans.

Rozemarijn wordt de bloedcirculatie op gang

In het geval van duizeligheid en Misselijkheid rozemarijn helpt. De spice heester uit Zuid-West is een van de weinige medicinale planten die het stimuleren van de bloedsomloop en lage bloeddruk kunnen verhogen. Voor preventie in de ochtend voor het opstaan voor een Kopje lauw Rosmarintee (apotheek) drinken. Ook de koude Armbäder met rozemarijn olie is stimulerend. Voor on-the-go, een paar druppels Olie op de doek en in het acute geval, ruiken.

Snelle hulp voor pijnlijke gewrichten, Zelfs als het pijn doet: gewrichten nodig verkeer in de volgorde dat de bloedsomloop en de toevoer van voedingsstoffen naar de functie en de pijn wordt verlicht. Van de buitenkant kan je helpen met een koude douche (douche slang zo lang totdat het pijn doet) en plant smeerwortel zalf (apotheek).

Geef een reactie