Als een regel, pijn natuurlijk te verlichten

Pfefferminze
Soms is de natuur biedt het beste medicijn: pepermunt kan de menstruele krampen krampen voorzichtig lindernBei buik en buikpijn tijdens de Menstruatie hebben veel vrouwen vallen pillen Pijn. Een nieuwe studie toont aan dat pepermunt is een zachte en natuurlijk Alternatief.

Vrouwen die last hebben van zeer zware menstruatie pijn, vaak anti – inflammatoire pijnstillers, bijvoorbeeld met de actieve ingrediënten Naproxen, Ibuprofen, acetylsalicylzuur (Asa) en Diclofenac. Een klinische studie heeft al aangetoond dat tijm Ibuprofen is de effectiviteit van gelijk. Wetenschappers aan de Universiteit van Shirvan, Iran, hebben nu onderzocht wat de invloed van pepermunt op de pijn.

Het resultaat is dat het pepermunt extract werd verminderd bij jonge vrouwen met menstruele pijn intensiteit van pijn in de vergelijking met placebo. Een totaal van 102 leerlingen in de leeftijd van 18-25 jaar, maakten deel uit van de studie. Deze werden uitgereikt aan de eerste drie dagen van de menstruele cyclus drie keer per dag 330 mg pepermunt-extract of een Placebo in de vorm van capsules. De pijn intensiteit werd vastgesteld voor de procedure en in de volgende twee cycli, respectievelijk op basis van een schaal. Tot aan het begin van de studie, geen zichtbare verschillen tussen de groepen in de pijn intensiteit en de tijdsduur van de pijn. Aan het eind van de studie, de intensiteit van pijn in de pepermunt-groep als in de placebo werd verminderd door vergelijking merkbaar. In termen van pijn op de duur echter geen verschillen tussen de twee groepen gevonden. Voor pepermunt olie en / of het ingrediënt Menthol zijn pijnstillende en spasme aangetoond slijmoplossend effecten. Verantwoordelijk voor de onderzoekers, de invloed op specifieke ionenkanalen.

Menstruele krampen, natuurlijk, verlichten – deze plant genezen

Rode klaver

Vanwege de hoge fyto-oestrogeen gehalte in rode klaver verlicht menstruele problemen. Een Kopje thee voor twee tot drie theelepels verse rode klaver en giet over de bloemen in een grote Kop met kokend water, tien minuten laten spannen, dan stam. Tot vier kopjes per dag om van te genieten.

Groot hoefblad

De kruidachtige plant is rijk aan pijnstillend en krampstillend. Tip: Drie keer per capsule Butterbur speciaal extract (apotheek).

Venkel zaden

Venkel bevat de etherische Olie anethol. Dit helpt als een studie van de AMERIKAANSE vrouwen artsen, vooral goed voor menstruele krampen: Hier is een venkel toonde extract en een conventionele pijnstillers hebben dezelfde spier-ontspannende werking. Een theelepel (uitgegoten over ongeveer 2,5 gram) net voor gebruik. gebarsten venkel met kokend water (ongeveer 150 ml) en na ongeveer 10 – 15 minuten door een koffie filter. Twee tot drie kopjes per dag om van te genieten.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 24. September

Geef een reactie