Als een Google-Manager wil onsterfelijk zijn

Ray Kurzweil hofft auf ein ewiges Leben
De uitvinder Ray Kurzweil de hoop op een eeuwig Leven hoofd van de technische ontwikkeling bij Google, Raymond Kurzweil, is de hoop op het eeuwige leven. Door een gezonde life-style, wil hij te twijfelen aan zijn dood voor zo lang, totdat de wetenschap is het zo ver.

Raymond Kurzweil is de Directeur van de technische ontwikkeling bij Google. Maar zoals dat hoort bij een dergelijke positie, hij is ook een schrijver, uitvinder en visionair leider, in termen van de ontwikkeling van de mensheid.

Zijn laatste Visie, meldde hij in een Interview met de Financial Times, is niets minder dan onsterfelijkheid. Duizenden jaren geleden is de levensverwachting was 19. In de 19e eeuw. Eeuw, werd 37 jaar. Vandaag kan iedereen verwacht een veel langer leven, zegt Kurzweil. Het is een misvatting van veel mensen is om te denken dat vooruitgang zou worden lineair. Kurzweil is van mening dat dit komt in vlagen. Hij is ervan overtuigd dat in de komende 20 tot 25 jaar zijn bijna alle ziekten en misschien zelfs de dood zelf zou worden verslagen.

Alleen hij hoopt dat hij ervaren deze ontwikkeling. Kurzweil is minstens 67 jaar oud. Om uit te breiden zijn levensverwachting, hij bewaart een exacte dieet plan, bessen Ontbijt, gerookte zalm en makreel, donkere chocolade met Espresso, soja, melk en Pap. 30 pillen, met, onder andere, de Q10, Luteïne en glutathion. In de loop van de dag, 70 meer pillen te volgen.

100 pillen tegen de dood

Iedereen die denkt dat dit veel: Tot voor Kort, Kurzweil nam een dag 250 pillen, maar dankzij verbeterde voorbereidingen, was hij in staat om te knippen zijn dagelijkse Rantsoen aan 100. Elke dag heeft hij tot het betalen van meer dan $ 1000.

Nog een reden voor zijn ijver: Kurzweil ‘ s vader stierf op 58-jarige leeftijd aan een hartaanval. Veel mensen geloven dat je niet kunt ontsnappen aan je genetische bepaling en de levensverwachting is samengesteld om 80 procent van de genen, en 20 procent van de life-style, aldus de ontwikkelaars van Google. Maar ik denk dat je als hardwerkende, 90 procent van life-style en slechts 10 procent van de genen.

Hamburg-harburg, 20

Geef een reactie