Als de tape wormen kan dodelijk zijn

Rohes Schweinefleisch
Wanneer het eten van rauw varkensvlees lintworm kan worden overgebracht naar eieren zal geen man van Columbia aan longkanker overleed. De oorzaak van de ziekte kanker verrast zijn Artsen: Hij had aangesloten zijn tape-worm. In het geval van een ONS-patiënten, Artsen ontdekten een lintworm larve in de hersenen, de kosten van de mens bijna het leven.

In januari 2013, een 41-jarige Patiënt in het Colombiaanse Medellín medisch advies aangevraagd. Hij had last van koorts, hoesten en vermoeidheid, en verloren sinds een paar maanden gewicht. In 2006 heb ik de diagnose bij de patiënt met HIV.

De man had niet genomen zijn medicatie en werd beïnvloed door de verzwakking van zijn immuunsysteem van Dwerg lintwormen. Deze wormen zijn één tot vier centimeter lang en veroorzaken meestal geen symptomen. Echter, ze vermenigvuldigen zich snel, en na ongeveer een jaar van het spijsverterings-klachten, vermoeidheid en bleekheid. Infectie met de wormen, bijvoorbeeld door het eten van insecten of afscheidingen van muizen eten.

De voorzitter van de Colombiaanse patiënten die veel lintworm eieren. Maar wat bracht de Artsen in de bus, was een Fonds om de inwendige organen van de mens: zijn longen en zijn de lymfeklieren zijn tal van kleine tumoren werden, hoe had je de artsen nog nooit eerder gezien.

Tumoren had hetzelfde DNA als tape wormen

De tumoren leek kanker bij de mens, maar de laboratorium tests bleek dat de kankercellen het menselijk waren, aldus onderzoekers van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die onderzocht de zaak.

De patiënt was in de tussentijd steeds erger en erger en na een paar maanden is hij overleden. Na een reeks Tests, merkten de onderzoekers op, ten slotte, dat de tumorcellen had hetzelfde DNA als de tape wormen.

We waren verbaasd toen we ontdekten deze nieuwe manier van de ziekte tape wormen, die groeien in een Persoon, kanker en neem hem mee naar de Persoon en zo tumoren, zei Dr. Atis-Muehle Bach, een patholoog in het CDC die betrokken was bij de oplossing van de puzzel.

De wetenschappers geloven dat zaken zoals de Colombiaanse zijn zeldzaam, maar ze houdt het voor een specifiek geval: Deze lintworm is wereldwijd verspreid en miljoenen mensen lijden aan ziekten zoals HIV, dat verzwakt je immuunsysteem. Dus er kunnen meer zaken die nog niet zijn gedetecteerd. Dit is zeker een gebied waar meer onderzoek zou moeten worden.

De zaak doet veel andere vragen, zoals het na de behandeling van lintwormen geïnduceerde tumoren. Lintwormen worden behandeld met medicijnen, maar het is niet duidelijk of deze medicijnen kunnen ook genezen tumoren. Bovendien is het onduidelijk of chemotherapie is in dit type van kanker effectief.

Lintworm infecties veroorzaakt in de hersenen

Een andere zaak in Californië van aandacht: De 26-jarige Luis Ortiz, klaagde sinds het einde van augustus van een hoofdpijn. In het begin van September, de pijn van de dag waren zo sterk dat ze niet langer ondraaglijk.

Ortiz leek verward en toen hij eindelijk begon te braken herhaaldelijk, en bracht zijn moeder met hem naar het ziekenhuis. Er neurochirurg Soren Singel vonden de reden voor de klachten van de jonge man: Een lintworm larve had wortel geschoten in zijn hersenen. Als het ‘Nest’ was een cyste, het gedeelte van de vloeistof naar de hersenen.

Singel een gat geboord boven de wenkbrauw van de patiënt verwijderd en de worm velvet cyste. De worm werd kronkelen nog steeds, als we hem eruit gehaald, zei de Singel, de Napa Valley Registreren.

De Artsen vermoeden dat de parasiet wordt gevonden als een Ei in het lichaam van de patiënt in het eten, waarschijnlijk varkensvlees.

Door de para-site besmetting Ortiz nam schade’ geheugen permanent.

Hamburg-harburg, 5. In November

Geef een reactie