Als de huid funkt SOS

Rosacea is het gezicht roodheid, die vooral van toepassing op vrouwen van boven de 40. Nu zijn er nieuwe bevindingen op de triggers van de huidziekte. Wij zullen u vertellen wat ze zijn.

Little rose petal is de letterlijke Vertaling van rosacea. Wat klinkt zo onschuldig, is een ernstige huidziekte, die alleen voorkomt in het gezicht. Ongeveer zes procent van alle volwassenen in Duitsland hebben last van deze pijnlijke ziekte. De meeste van hen zijn vrouwen: uw huid wordt gemakkelijk geïrriteerd en wordt snel rood. De toegenomen doorstroming van het bloed vergroot de Haarvaten, zodat ze glinsteren door de huid. Op hetzelfde moment, de talgklieren vergroten klieren en produceren veel vette huid. Dit kan leiden tot een met pus gevulde puistjes. Bovendien, het bindweefsel vloeistof winkels en maakt het gezicht gezwollen.

Blijkbaar zijn de twee eiwitten zijn de oorzaak van rosacea ziekte

Eerder werd gedacht dat de invloed op de bloedcirculatie in het gezicht was verstoord. Maar nu is er een nieuw bewijs van de Verenigde Staten. Volgens een recente studie van de Universiteit van Californië in San Diego rosacea verbindingen optreedt door de Overproductie van twee eiwitten. De combinatie zal leiden tot blijvende roodheid van de huid. Nu, onderzoekers werken aan het stoppen van deze over-de productiviteit van medicijnen. Op de huidige behandeling van deze nieuwe ontwikkelingen, maar nog geen effect.

Stress, zon en dranken te vermijden voor rosacea te voorkomen

Het doel van de huidige rosacea therapie om de ziekte in een slapende fase. Omdat het gezicht roodheid kan slepen voor vele jaren, zelfs als je de aanleg voor. Daarom moet de patiënt alles te vermijden wat irriteert de huid: lang zon baden, pittig eten, te veel Stress, alcohol en koffie. Daarnaast kunnen helpen in de eerste fase een crème met een antibioticum. Een bewezen Alternatief is een eczeem crème. Dit niet helpt, kan de arts een antibioticum voorschrijven van tabletten.

Geef een reactie