Als de behandeling om de tanden te slijpen?

Een remedie is wanneer de knersing der tanden is alleen mogelijk, als andere ziekten of medicijnen kan leiden tot het slijpen van de tanden. Dit vereist echter dat de arts zal de behandeling van de onderliggende ziekte met succes, of de trigger kan vervangen medicijnen.

Slecht passende vullingen of prothesen zijn de oorzaak voor de knersing van de tanden, de behandeling in een tandheelkundige deze gebreken worden gecorrigeerd. Mensen die sleur en drukte overdag met de tanden en de hoogte van het probleem zijn, is het mogelijk, onder bepaalde omstandigheden, het knarsen van de tanden weer te spenen. Een gedragstherapie kan bijdragen aan het bewustzijn van het slijpen van de tanden en kiezen is essentieel voor het succes van de behandeling.

De primaire bruxisme – dus als er geen duidelijke oorzaak voor de tanden knarsen – het doel van de behandeling maatregelen voornamelijk om te voorkomen dat de lichamelijke kwalen te verlichten en schade aan de tanden, spieren en kaak. Voor de behandeling van de arts in dit geval, vaak occlusale splints (occlusale spalken). Ze zijn gemaakt met behulp van een tandheelkundige impressie gemaakt van plastic en het voorkomen van het slijpen van de tanden tijdens het slijpen.

Yoga hilft gegen Zaehneknirschen

Yoga ontspant het lichaam en bestrijdt het tandengeknars

Massage, fysiotherapie en warmte behandeling de tanden behandeling slijpen ondersteuning, omdat ze los van de gespannen spieren en pijnlijke spierstijfheid. Ontspanning technieken, zoals een Progressieve ontspanning van de spieren, autogene Training of Yoga helpt veel mensen om te ontspannen en om te gaan met Stress gemakkelijker. Voor mensen die sleur en drukte omdat van ernstige psychische problemen met de tanden, kan een professionele psycho-therapeutische begeleiding handig.

Als Beïnvloed lijden als gevolg van tandenknarsen onder zeer ernstige symptomen, een korte termijn behandeling met geneesmiddelen nodig. Afhankelijk van de individuele symptomen, andere drugs, bijvoorbeeld pijnstillers, anti-inflammatoire drugs, spierverslappende medicatie of slaap-het bevorderen van geneesmiddelen aan de arts.

Geef een reactie