Allergie of koud is? Dus je interpreteren van de symptomen

Kinderärztin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: kinderen met Allergie-geïnduceerde neusuitvloeiing ‘trek op de neus, voortdurend’, krul de neus WRIJVEN omdat het jeukt. Het heet de ‘Allergie salute’, want je kunt herkennen allergische kinderen zo goed.Volwassenen meestal weten of u last heeft van allergieën en kunnen beoordelen van de symptomen goed. Maar als kleine en grotere kinderen, een loopneus, brandende ogen en een hoest maakt zich voelde, net nu, de vraag is vaak gesteld: Is het een verkoudheid of een Allergie?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Een eerste aanwijzing voor de aard van de ziekte, de weken en de loop van de dag: symptomen van verkoudheid zonder koorts of pijn in de ledematen, die meer dan zeven tot tien dagen geen verbetering is, kan een teken zijn van een Allergie. Ook als verschillende graden van symptomen, afhankelijk van de tijd van de dag waargenomen, moet worden beschouwd als een Allergie. De aard van de afscheiding in het geval van de neusverkoudheid laat iets zien: een Allergie is een geel het is duidelijk, geel-groene kleuren maakt meer van een bacteriële infectie aan het denken. Kinderen met een Allergie gerelateerde swap op te trekken de neus voortdurend, krul van de neus WRIJVEN omdat het jeukt. Dat noemen wij ook wel de Anti salute, want u herkent een allergische kinderen zo goed.

Hat mein Kind eine Allergie oder nur Schnupfen? Kinderärztin Dr. Hess weiß RAt

Als u vermoedt dat u of uw kind een Allergie heeft, moet u contact opnemen met uw arts of kinderarts. De wet kan snel vertellen of het vermoeden kon waar zijn, en is een Allergie-test

By the way: Waarom meer en meer mensen hebben last van allergieën, het is niet volledig begrepen. Waarschijnlijk is de verbeterde Hygiëne speelt een rol. Met veel van de ziektekiemen komen we in de dimensies in contact als voorheen. We hebben minder Huisdieren en poetsen. Een bijna steriele omgeving is niet zo, maar alleen gunstig is voor een kind. Dus desinfecteren is niet reinigingsmiddel wassen van additieven, en Zepen onder normale omstandigheden.

Een organisme van de behoeften van het kind om te gaan met ziekteverwekkers

Het is voldoende als het appartement schoon met gewone schoonmaakmiddelen, desinfecterende het speelgoed of de toiletten is alleen in het geval van een acute, zeer besmettelijke infectieziekten, zoals maag flus nuttig, zoals het ontsmetten van de Wasserij. De groeiende organisme van het kind heeft contact met vreemde kiemen van elkaar, dus krijgt hij tussen de bestrijding van de waarden van de stoffen en de te onderscheiden welke niet. En dat is precies het geval van allergie de Probleem – het lichaam reageert met de verdediging, hoewel het niet komen tot een contact met een potentieel gevaarlijke stof.

Wanneer een Allergie vermoed wordt, prik testen kan het nuttig

Als u vermoedt dat u of uw kind een Allergie heeft, moet u contact opnemen met uw arts of kinderarts. De wet kan snel vertellen of het vermoeden zou verkeerd kunnen zijn en zal het maken van een Allergie test. Dit kan gedaan worden als een bloed test, een beetje meer detail het zogenaamde prik testen, is echter nog steeds op de huid door middel van kleine Anritzungen mogelijke allergenen reacties teweegbrengen. Een Allergie kan worden acute kunnen goed behandeld worden met de zogenaamde anti-allergics. De nieuwere preparaten zoals Desloratatin niet meer zo moe, als eerder gebruikt en zijn al goedgekeurd voor gebruik bij kinderen vanaf één jaar. Voor kinderen jonger dan één jaar is Dimetindenmaleat goedgekeurd. Er zijn ook een verscheidenheid van preparaten, die alleen lokaal, bijvoorbeeld, een anti-allergische oog-of neusdruppels. Vaak een lokaal toegepast drug is voldoende, het is altijd afhankelijk van de symptomen en hun kracht. Ook neusdruppels die cortisone bevatten, kunnen op de korte termijn erg nuttig zijn.

In het geval van een pollen Allergie moet gaan, indien mogelijk, in de avond, voor het slapen, douches en ook wassen van het haar. Dit vermindert de allergene belasting. De Lucht in de tijd van de hoogste Pollen (zie pollenkalender of op verschillende Pollen sites geven de sterkte van de telling van het Stuifmeel tags momenteel) zijn het best geschikt om in de vroege uren van de ochtend, want dan ten minste Pollen in de lucht. Echter, dit geldt alleen voor de stad, het land, het is precies omgekeerd. Droog uw Wasgoed tijdens uw belangrijkste Allergie seizoen buiten en niet van het af te trekken tijdens de dag-gedragen kleding in de slaapkamer. Afhankelijk van de intensiteit van de symptomen, moet u vermijden om Buiten te verblijven voor de duur van de allergische symptomen als mogelijk.

Desensibilisatie voor de permanente verlichting van de symptomen

Permanente verlichting – zelfs als er slechts met veel geduld en is niet altijd succesvol – de belofte van de zogenaamde Hyposensitisation. Tegenwoordig zijn niet meer met de reguliere injectie die is verbonden, waarin het Allergeen in het langzaam verhogen van de dosering wordt toegediend, en het lichaam leert zo langzaam dat het een tolerabler stof die niet hoeft te worden gestreden. Er zijn een aantal allergieën (bijvoorbeeld grassen of Stuifmeel), de mogelijkheid van een mondelinge desensibilisatie. In dit geval, het Allergeen is dagelijks genomen als druppels of tabletten via de slijmvliezen in de mond. Sommige studies bevestigen deze therapie – dat is zeker de tarieven van de meer aangename zelfs een beetje groter succes dan de klassieke desensibilisatie met injecties. Bij kinderen, orale Hyposensitisation worden toegelaten vanaf de leeftijd van vijf jaar. Deze therapie – of dat nu kinderen zijn of volwassenen, behoort echter in de handen van een allergoloog of Allergie arts ervaren. Ernstige bijwerkingen, zoals een allergische shock, is zeldzaam maar kan optreden, met name in de eerste fase.

Geef een reactie