Algemene anesthesie: Wat er werkelijk gebeurt wanneer wij horen van iets meer

Arzt mit Atemmaske
Met Algemene anesthesie, het duurt meestal maar een Minuut aan de toegediende geneesmiddelen oefenen hun effect wanneer het gaat om het onderwerp van de verdoving is meestal angst is het overheersende gevoel. Angst om de controle te verliezen. Angst voor permanente schade. Bang om in het midden van de OP was. Vrees niet wakker van.

En de kenners weten dat er Nauwelijks iets kan verlichten deze Angsten beter dan om precies te weten wat er gebeurt tijdens anesthesie. De artsen zeggen dat Algemene anesthesie is nog nooit zo veilig is als het nu is. Dit is vooral het gevolg van nieuwe geneesmiddelen en moderne apparatuur, waarmee een nauwkeurige dosering mogelijk is. Maar wat gebeurt er in ons lichaam wanneer we het bewustzijn te verliezen? En wat zijn de echte risico ‘ s en bijwerkingen?

De gedetailleerde kroniek van een verlies van bewustzijn:

Stap 1: Als de Patiënt op de Operatie voorbereid

Ongeveer 20 minuten voor de Operatie, de Patiënt krijgt een Kalmerend middel, meestal een benzodiazepine, het duurt twee SLOKJES water. De stof remt de zogenaamde GABA-receptoren, een belangrijke Receptor groepen in het Centrale zenuwstelsel. Het effect is dat van angst en ontspannen. De vitale functies zoals de hartslag en de ademhaling te kalmeren. De Patiënt voelt een beetje slaperig, wat duizelig, soms duizeligheid. Omdat hij niet hoort te gaan in deze staat van zelf, hij is gedreven in zijn bed in de keuken naar de operatiekamer. Hier is een anesthesie-verpleegkundige omvat, ten eerste van de apparaten, de verdoving van de arts vereist is later voor Controle van de functies van het lichaam. Op basis van hartritme, bloeddruk, zuurstofsaturatie in het bloed, het lichaam, de temperatuur en de concentratie van zuurstof en koolstofdioxide tijdens de inademing en Uitademing worden bewaakt door de anesthesist van de diepte van de Anesthesie – de Bewaking is de naam van de.

Stap 2: de werking van de hersenen en het lichaam zijn uitgeschakeld

Een mengsel van drie groepen van werkzame stoffen zorgt de kunstmatige slaap mogelijk. De anesthesist geïnjecteerd terug naar de verschillende verdoving in de ader aan de hand. Soms kunt u het gevoel van een kleine, maar niet onaangename druk in de Injektionsarm.

Arzt mit Atemmaske

Met Algemene anesthesie, het duurt meestal maar een Minuut aan de toegediende geneesmiddelen oefenen hun effect

Eerste van alle slaapmiddelen. Het duurt ongeveer 30 seconden tot een maximum van maximaal een Minuut voor deze slaappil te hebben overspoeld de bloedvaten. Totdat de Patiënt verliest het bewustzijn, hij voelt dit proces zo aangenaam ernstige vermoeidheid. De slaapmiddelen, zoals Propofol, Thiopental of Etomidate, dan in de zogenaamde ‘Default Mode Network’ in de hersenen. Dus de hersenen zal verwezen worden naar de regio ‘ s voor de verwerking van de Stimuli is verantwoordelijk. De hypnotica verlammen de communicatie tussen de Thalamus, de Cortex en de hersenstam. De zenuw naar de overdracht van prikkels naar de hersenen, maar de opgenomen informatie zal niet worden verwerkt – dus geen pijn gevoeld kan worden. Algemene anesthesie wordt afgesloten in de hersenen, dus het is niet gemakkelijk, maar zorgt voor informatie naar leid.

Stap 3: Waarom moet altijd geventileerd

Als een tweede verdoving drug zeer effectief pijn worden gegeven, meestal opioïden. In hoge doses, ook u lijkt zich bewust te absorberen. Samen met de slaapmiddelen onderdrukken zowel het geheugen als autonome functies. Als de Patiënt slaapt diep, hij is ook een drug gebruikt voor ontspanning van de spieren. Deze Verzachting ook de defensieve reflexen van het lichaam te verlammen. Dit vergemakkelijkt het werk van de chirurg tijdens een operatie. Omdat van deze spier, de luchtwegen atony, echter, worden beïnvloed, is geplaatst op een zachte buis (tube) in de luchtpijp, dat dient voor de ademhaling.

Stap 4: Als een Algemene verdoving wordt beëindigd

Tijdens de hele narcose periode, de anesthesist bewaakt continu alle functies van het lichaam. Op basis van de monitoring en vegetatief, dus de onbewuste reacties van het lichaam (bijv., bloeddruk/hartslag te verhogen, of de grootte van de pupil) hij beseft hoe diep de anesthesie, en of hij de dosis te verhogen van de slaappil. Aan het einde van de Operatie, de levering van de verdoving is slechts geleidelijk verminderd en tenslotte, volledig blootgesteld. Take-out deskundigen op te roepen. Het effect binnen vijf tot tien minuten van de geluiden. Zodra de Patiënt toont bescherming van de luchtwegen en reflexen, verwijderd van de buis voor de ademhaling.

Stap 5: Waarom de ‘Wake-up van de risico’ s is de meest prominente deel van de Algemene anesthesie

Echter, het werk van de anesthesist is nog niet klaar voor een lange tijd. In de recovery-room, de volledige ontwaken zal blijven gecontroleerd worden door hem en speciaal opgeleide verpleegkundigen. Pijnstillers worden herzien, wordt toegediend, en orgaanfuncties, bijvoorbeeld, de circulatie en de ademhaling. Deze observatie in de uitslaapkamer is essentieel voor het leven. Veel van de mensen die sterven aan de gevolgen van de anesthesie, zoals een slechte nazorg aan slachtoffers, legt Professor Dr. Hugo Van Aken, Secretaris-Generaal van de duitse vereniging voor anesthesiologie en intensive care geneeskunde. Er is geen echt herstel kamer, de apparaten zijn defect of het personeel ontbreekt, en patiënten met rust worden gelaten. In zeldzame gevallen kan leiden tot een postoperatieve Delirium, verwardheid of hallucinaties voor de dagen stoppen. De meeste patiënten die regelmatig slaappillen of naar de intensive care van het dag-nacht-ritme uit zijn, en Boven-65-Jaar-oude beïnvloed. In het Algemeen, kunt u herstellen, maar na twee tot zes dagen.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie