Alcohol en nicotine – dat is de reden waarom de combinatie is populair

Eine Frau trinkt Wein und raucht
AMERIKAANSE onderzoekers hebben gevonden dat de reden waarom alcohol en sigaretten zo vaak geconsumeerd worden wanneer rokers alcohol drinken, ze resort erg vaak naar de Vlaggen. Maar waarom is alcohol en sigaretten lijken onafscheidelijk bij elkaar horen? AMERIKAANSE wetenschappers zijn er nu in geslaagd om deze vraag te beantwoorden.

Cijfers uit de verenigde staten illustreren hoe nauw alcohol en nicotine verslaving contexten: 85 procent van de alcohol verslaafde Amerikanen zijn ook rokers. Een mogelijke reden voor deze wetenschappers hebben nu gevonden de Universiteit van Missouri in Columbia in een recente studie: nicotine vermindert het vermoeiende effecten van alcohol.

Het Team onder leiding van Prof. Mahesh Thakkar zijdig ratten met elektroden die de sporen van hun hersenen activiteiten. Toen de onderzoekers toegediend aan de dieren, nicotine en alcohol. De analyse van de gegevens toonden aan dat nicotine via de zogenaamde basal forebrain onderdrukt slaap bevorderen effect van alcohol.

Een side-effect van alcohol is slaperigheid, legt Thakkar. Maar als het wordt gebruikt in combinatie met alcohol, is het effect van nicotine als stimulerend middel, dat houdt de slaap weg. Als Iemand rookt verhoogt de kans dat je meer alcohol en Vice versa.

Roken en Drinken gecombineerd verhoogt het risico op kanker drastisch

De combinatie van alcohol en nicotine is vooral gevaarlijk voor het lichaam. De zogenaamde mixed-use betekent een grote last voor de instellingen. Het resulterende risico op kanker groter is dan die van de drugs alleen veroorzaakt risico vele malen. Het voorbeeld van de slokdarm kanker. Een studie van Zuid-Amerika was in staat om te ontwikkelen dat de kans dat het, bij 25 tot 50 gram alcohol per dag om de Twee – drie-voudige toename. Een tot zeven sigaretten per dag dubbel, dus het gevaar van ziekte. Echter, de combinatie van beide middelen, verhoogt het risico nog twaalf-voudig.

Medische professionals adviseren daarom dringend om het combineren van alcohol met nicotine. Die graag iets te drinken en om te voorkomen dat Roken op hetzelfde moment, kan rekenen op kleine Trucs: Als gewone poten kunnen worden vertegenwoordigd in de frisse lucht of een Kopje koffie in tussen de opkomende vermoeidheid – en met het Verlangen naar een sigaret.

Hamburg-harburg, 29. Oktober

Geef een reactie