Adem je jezelf slank!

Durch richtiges Atmen abnehmen
Iedereen die wil om gewicht te verliezen, moet je zuurstof in je maag, want het stimuleert de spijsvertering en uit te ademen laat de kilo ‘ s af te vallen? Maar dat doen we toch de hele dag – zelfs met de Olympische uithoudingsvermogen en het niet nemen, hoe dan ook. De fout is: de meeste mensen niet goed ademen.

Door ondiep Ademen, gebruiken wij onze longen, met ongeveer twee liter zuurstof per Minuut, de cellen van het lichaam, en andere instellingen proberen in te vullen. Wist je dat je nodig hebt in een sportieve bevestiging eigenlijk, tot 57 liter zuurstof? In het geval van oppervlakkige ademhaling van de Rib einde van de optimale toevoer van zuurstof.

Zuurstof kan de kilo ‘ s

Iedereen die wil om gewicht te verliezen, moet je zuurstof in de maag aan het verbeteren van de spijsvertering. Als een resultaat, het eten is gebruikt beter, we hebben minder Honger en minder eten. En nog een ander feit: Wanneer we eten, de meesten van ons vooral vetten en koolhydraten. Het verschil tussen deze voedingscomponenten is dat koolhydraten bevatten in hun chemische samenstelling, zuurstof. Het lichaam lijdt onder toevoer van zuurstof, het proces logisch, de eerste van alle componenten in voedsel die de levering van zuurstof. En de energie van koolhydraten. De vetten die we willen om zich te ontdoen van, Ja, eigenlijk, blijven onaangeroerd.

Stress wegatmen Kilo wegatmen

De juiste Ademhaling is twee keer efficiënt vermageringsdieet truc: hoe meer zuurstof, verhogen niet alleen de vetverbranding. Degenen die goed ademen, te verminderen kan ook de spanning en de angst effectief. Deze emoties verhogen de cortisol in het bloed en leidt tot een slechte vetverbranding.

Wij zullen u vertellen hoe u kunt opnemen door middel van eenvoudige Oefeningen, meer zuurstof en dus de Stress en de kilo ‘ s smelten.

Truc Nummer 1: Vóór de maaltijd

Als we eerlijk zijn, we niet eten als we honger hebben, maar ook wanneer we Stress of verveling. Voordat je deelneemt aan een vraatzuchtige aanval, en de onbevangen friet te bestellen: pauzeer voor een Moment. Ze sluiten voor de Oefening op de beste van de ogen en adem diep in door de neus diep. Stel je voor dat de adem van uw neus beweegt langzaam de neus en in je hoofd. Adem uit net zo langzaam door de mond. Stel je de volgende keer je adem, als de zuurstof overstromingen van uw borst. Herhaal de Oefening tot je bent aangekomen op je voeten. Wedden dat de dorst is verdwenen, en de salade in een keer ziet er ook zeer smakelijk?

Truc niet. 2: Na de maaltijd

Nu, in het Bijzonder uw maag moet voldoende zuurstof, zodat het voedsel te verteren. Adem je diep en langzaam in door de neus en aandacht aan uw buik. Hier, de lucht is verondersteld om te komen en te zien of de buik toeneemt. Adem uit door je mond en laat de lucht langzaam ontsnappen. Herhaal de Oefening zo vaak als, na de lunch op het Bureau of ‘ s avonds op de Bank. Na een paar ademhalingen je voelt zelfs een significant effect: Een hoorbare gorgelende in de maag. De diepe Ademhaling stimuleert de spijsvertering en je maag is met veel energie op het werk.

Truc niet. 3: Voordat de Slaap

Wat is je spijsvertering op het actief? Rechts, wanneer we slapen. Dus we hoeven niet storen ons maag-darmkanaal als gevolg van onnodige rol op het werk, en dieper rustgevende slaap is belangrijk. De volgende Oefening zal helpen: Plaats de linker handpalm op je borst, de rechterhand op de buik. Je ademt in twee fasen, eerst in de linker dan in de rechter Hand. U kunt voelen hoe de lucht, de grond onder je hand, langzaam verzamelt. Adem in omgekeerde richting. Alleen moet lager zijn rechter Hand, dan de linker. En nogmaals, langzaam inademt…hallo, zijn jullie er nog?

Hamburg-harburg, 17.08.2016

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie