Acetylsalicylzuur wanneer moet u niet nemen van de drug?

In het acute geval, bijvoorbeeld in het geval van een hoofdpijn, pijn medicatie met acetylsalicylzuur (Asa) snel de vervelende symptomen. Maar er is een groep patiƫnten die niet mogen imitteln pak Arne met acetylsalicylzuur.

Geneesmiddelen met acetylsalicylzuur dient niet te worden genomen

Als u allergisch bent voor acetylsalicylzuur of andere salicylaten, moet je niet nemen van geneesmiddelen met de werkzame stof acetylsalicylzuur. Ook als u gereageerd hebben in het verleden met Astma of een allergische reactie op acetylsalicylzuur of vergelijkbare geneesmiddelen (in het bijzonder, niet steriodale anti-inflammatoire) allergische (bijvoorbeeld urticaria, angio-oedeem, ernstige rhinitis-achtige klachten, shock), moet u voorkomen dat u acetylsalicylzuur.

  • Speciale voorzichtigheid is geboden geval, als u een maag-of darm maagzweer (met inbegrip van ulcus duodeni)
  • Heb je vaak bloeden
  • Uw verhoogd risico van bloeding
  • Heeft u last van een ernstig verminderde nier -, lever-of hartfunctie.

Het innemen van acetylsalicylzuur? Vraag Uw Arts

Schwangere Frau mit Tabletten

Zwangere vrouwen moeten nemen van drugs heel voorzichtig zijn en op de werkzame stof acetylsalicylzuur na 5. Maand zonder

Als u niet zeker weet of je moet gebruik maken van geneesmiddelen met deze stof, vraag dan uw arts of apotheker.

Aan de inname van acetylsalicylzuur moet worden vermeden, maar als u behandeld wordt met methotrexaat in een dosering van meer dan 20 mg/week of orale anticoagulantia (geneesmiddelen die het bloed verdunnen, en bloedstolling te voorkomen).

Acetylsalicylzuur tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap, je moet praten met uw arts als u een geneesmiddel met een bepaalde werkzame stof. Na de 5. Maand van de zwangerschap (haar laatste menstruatie was meer dan 24 weken), dan moet u acetylsalicylzuur op de inname van het medicijn, maar geheel weigeren.

Geef een reactie