7 sure-fire migraine-Killer

Eine Frau hat Kopfschmerzen
In het geval van migraine, elke Patiënt de voorkeur geeft aan een andere remedie voor de behandeling van de pijn te verlichten spinnen kittens, Nutella brood, en een warme douche – deze dingen hebben één ding gemeen: ze helpen bij de migraine-aanvallen. Het Social Media platform buzzfeed.com op zoek naar middelen om uw gebruikers te helpen echt praktijk Vita presenteert de beste.

Spinnende Kat

Een spinnende kat doet wonderen voor pijn – het resultaat van wetenschappelijk onderzoek. Kat op schoot, een beetje een crawl – klaar.

Nutella brood

Netjes, is een Buzzfeed gebruiker om in te slapen, en dan zo veel Nutella zweert brood als mogelijk voedsel te helpen met een migraine.

Ice wrap met handdoek

De klassieke Ice-pack in een dunne handdoek wikkelen, en de hoofd – koeling zorgt voor een snelle verlichting!

Yoga en duisternis

Deze combinatie van een Buzzfeed-gebruiker: Yoga-Oefeningen geloften te maken tegen de hals van de spanning, en dan in volledige duisternis en stilte zonder een kussen te gaan liggen.

Een Warme Douche

Veel van de tip van bijna alle migraine is om te drinken-gereden: Een gebruiker raadt aan isotone dranken (Powerade). De combinatie met een lange, zeer douche hot, vooral het hoofd en de nek met de jet-massage douche. Dan is er chocolademelk met crackers, de suiker en het zout budget.

Pepermunt olie

Pepermunt olie heeft bewezen als een natuurlijke helper in het geval van migraine: de tempels wreef het verlicht de pijn en is ontspannend. Een Buzzfeed gebruiker met een koele doek gecombineerd op het hoofd, Ibuprofen, en slapen in een donkere, koele ruimte.

Excedrin + Mountain Dew + 30 Minuten Rusten

Twee pijnstillers (Excedrin van de apotheek), een fles Mountain Dew en 30 minuten te wachten – volgens een Buzzfeed gebruiker, is de snelste manier om van de migraine geval.

Hamburg-harburg, 12. Mei

Geef een reactie