7 argumenten voor een frisdrank herroeping

Zwei Colagläser
Een glas Cola bevat meer suiker (27 gram) door de world health organization (WHO) aanbevolen dagelijkse dosering (25 gram)van Deze truck op te geven, de moeite waard: de praktijk Vita legt uit wat er gebeurt in je lichaam als je drink geen frisdranken en nog veel meer.

Een goed gevoel: de koude, zoete frisdrank loopt van de keel. Dit is lekker, verfrissend en geeft nieuwe energie. Echter, voor het lichaam, elke frisdrank is een last. De zoete verfrissing van de gewoonte, hij neemt ons mee naar de echt slechte – de grote hoeveelheden Suiker, schade aan de hersenen cellen, tanden en organen.

Maar wie durft te nemen de koude soda intrekking, kan het horen van zijn lichaam bijna een opluchting zucht en kijk hoe hij aan het herstellen is stap voor stap. Wij hebben voor u de beste argumenten voor de pauze met de soft-drink truck.

Bescherm uw hart

Een studie van de 2012 gepubliceerd door wetenschappers aan de Universiteit van Harvard toonde aan dat regelmatige consumptie van suiker bevattende dranken verhoogt het risico voor Coronaire hartziekten. Een andere studie toonde aan dat in 2011, de rust van de bloeddruk van de proefpersonen was de hogere, meer limonade dronk je meestal een vermindering van de dagelijkse geconsumeerde hoeveelheid verbeterd uw conditie.

U zal worden slimmer

Na de pauze, een cola, om het overwinnen van de middag malaise? De strategie lijkt te werken – maar niet wakker aan het einde van de werking van suiker en cafeïne duurt voor een lange tijd. Vanwege de snelle stijging van de bloedsuikerspiegel van het lichaam op een bepaalde hoogte in een staat van shock en begint snel weer naar beneden. Het resultaat is dat de bloedsuikerspiegel daalt abrupt, en het gaat om de vermoeidheid en concentratie problemen.

Op de lange termijn de frisdrank kan schade aan het brein, misschien zelfs permanent, een studie toont. Mogelijke gevolgen van cognitieve stoornissen en geheugen tekorten. Verdere studies tonen zelfs een toename van de ziekte van Alzheimer en dementie het risico door een hoge consumptie van suiker.

Een gezonder Alternatief voor de lunch diep-koffie-is – hij is niet alleen wakker, maar veel andere draagt een gezonde voordelen. Wie niet wil doen zonder de suiker-kick, het gebruik van de zoete vruchten: naast fructose, vezels en anti-oxidanten die het lichaam, de natuurlijke suikers worden langzamer opgenomen. Dus de bloedsuikerspiegel stabiel blijft.

Je wordt slanker

Voor iedereen die het drinken van Cola en soda, er is een eenvoudige manier om snel gewicht verliezen zonder honger, en om te leren calorie-tabellen door hart: de frisdrank door water te vervangen. Degenen die drinken dagelijks een halve Liter Cola en deze truck uit de gewoonte, het verminderen van zijn jaarlijkse calorie-inname tot minstens 200.000.

Krijg je sterke botten

Met een limonade onthouding, hoeft u uw botten sommige Goed. Want naast suiker kan ook een Teveel van de Cola opgenomen fosfaat verhoogt het risico op osteoporose (botontkalking).

U blijft langer jong

Als dat niet het Argument, de Limoglas meteen weg te geven: limonade u kunt leeftijd sneller! Dit blijkt uit een Amerikaanse studie. De wetenschappers toonden aan dat mensen die regelmatig drinken limonade, de zogenaamde telomeren zijn de Staart van de chromosomen korter zijn dan andere mensen. En dat heeft iets te zeggen over je biologische leeftijd, Omdat in elke celdeling de telomeren zijn een stuk korter en het lichaam een beetje ouder is. De limonade versnelde celveroudering zo extreem is als een ander drankje.

Hamburg-harburg, 19. Maart

Geef een reactie