6 waarheden over de braken

Frau übergibt sich in Eimer
Braken: nuttig, maar de meeste van de onaangename functie van het lichaam…Wat gebeurt er eigenlijk in het lichaam wanneer we moeten doorgeven en welke organen kunnen dan verantwoordelijk voor? De praktijk Vita zal u vertellen.

Hoewel het is onsmakelijk en permanent kan leiden tot een veel problemen, maar het is ook een beschermende functie: De braken, medische Vomitus, of braken.We hebben een keer te zien meer

1. Dat gebeurt bij het braken

Zelfs als de veelal onvrijwillige het Legen van de maag inhoud lijkt behoorlijk bruut, achter de rug, een complexe dynamiek, veel instellingen zijn betrokken. Hier gaat alles niet in de maag maar in de hersenen. In de zogenaamde braken centrum signalen uit de maag van een vergadering (bijvoorbeeld na de consumptie van besmet voedsel), het oor (reisziekte), en andere organen.

De meeste typische lichaam reacties op de braken, zoals bleekheid, zweten, oorsuizen of duizeligheid veroorzaken. Dit is omdat de braken centrum met andere hersengebieden, zoals de ademhaling, de circulatie en de balans verantwoord en het parasympathische zenuwstelsel tuning. De daaropvolgende braken is een perfect op elkaar afgestemde werking van verschillende functies van het lichaam, het middenrif en de buikspieren gespannen en druk op de Brechakt. Het bovenste gedeelte van de Darm veroorzaakt een drukgolf, die onderdrukt zodra het raakt de maag, de inhoud in een snel tempo naar de top. Terwijl de slokdarm helpt de druk op de maag inhoud vooruit, voor het afdichten van de luchtpijp en de neus-keelholte geheel. Dit is belangrijk, zodat er geen voedselresten kunnen worden ingeademd (Aspiratie) en een Nip wordt voorkomen.

2. Waarom braken is meestal gezond

Ook als braken is zeer onaangenaam om aan te raken: In het Algemeen is dit een handige manier van het lichaam om schadelijke stoffen te ontdoen. Daarom moeten worden genomen in het geval van voedselvergiftiging (bijvoorbeeld Salmonella) geen medicatie om te stoppen met het braken of de diarree. Het is belangrijk dat alle ziekteverwekkers worden geëlimineerd.

Recente studies tonen ook aan dat vrouwen die zijn overleden tijdens de zwangerschap vaak, geboorten hebben een lager risico om te falen.

Schwangere Frau hält sich den Bauch

In de zwangerschap braken kan een heel goed teken.

3. Wat is de kleur

Normaal gesproken is de kleur van uw braaksel maag inhoud is een mix van de kleuren van het voedsel dat je hebt gegeten in de laatste twaalf uren. Moet ze bekijken als het braaksel is helder rood. Het is weinig waarschijnlijk dat van vers bloed kan afkomstig zijn van letsel van de slokdarm. Ook donkerder Rood is – zolang je niet eten van rode biet – een waarschuwing, het kan komen van het maag letsel.

Marmelade

Uw braaksel is de kleur van deze aardbeienjam is niet iets mis is.

4. Als het kan gevaarlijk zijn

Die moet gaan over een periode van maximaal vijf uren, vaak is het normaal gesproken niet een groot risico voor schade aan uw gezondheid. In deze gevallen, de kolen en de absorptie van water, die u toevoegt aan de beste suiker en een beetje zout aan het verlies van Mineralen helpen de balans actief. Kleine stukjes brood ook helpen overtollig maagzuur op te vangen en te voorkomen dat, uiteindelijk, alleen de gal spuugde.

Het wordt gevaarlijk als het braken blijft voor meer dan vijf uur, en gevangen vloeistof niet in het lichaam te houden. Dan is het risico van uitdroging, die wordt geassocieerd met een ernstig gebrek aan Mineralen is te wijten aan de grote Vloeistof. In een dergelijk geval een ritje naar het ziekenhuis of een gesprek om de urgentie-arts is van essentieel belang omdat het de enige intraveneuze toediening van vocht kan compenseren voor het verlies van water.

Door frequent braken, andere bijwerkingen bedreigend. Door het constante contact met maagzuur, met tranen in de slokdarm kunnen ontstaan. Patiënten, het braken over een lange periode van tijd (over boulimia patiënten), zijn ook gevaar voor ernstige schade aan de tanden, omdat het glazuur van de blijvende verzachten met het maagzuur, niets. Zelfs degenen die een keer overgeven is niet schoon, zelfs als het lijkt te worden bevestigd aan de tanden, maar alleen met water of een milde mond te spoelen. Omdat het tandglazuur wordt aangetast door het zuur, acute, en mag niet worden gewijzigd door de brush. Bij het nemen van de tabletten is het belangrijk op te merken dat de effectiviteit van de medicatie kan worden beperkt door het braken. Dit geldt ook voor de pil (orale anticonceptiva).

5. De oorzaken zijn vaak onverwacht

De klassieke oorzaken van overgeven zijn meestal maagklachten. Dit kan worden veroorzaakt door maag-darmstelsel virussen, bedorven voedsel, vergiftiging (met veel te veel alcohol) of intoleranties. Typisch is ook de zwangerschap misselijkheid, de getroffen vrouwen moeten gewoon in de ochtend, vaak passeren. Als een oorzaak, bepaalde hormonen worden verdacht.

Braken, maar kan ook heel onverwachte redenen:

Een tumor in de hersenen: De braken centrum in de hersenen is zeer gevoelig voor druk. Een in de nabijheid van de Tumor oefent een lokale druk, het kan leiden tot een beknelling van de aanvallen. Deze kan worden, als de oorzaak is ontdekt, medicatie kunnen oplossen.

Het binnenoor, in: Onze oren zijn niet alleen verantwoordelijk voor de Hoorzitting. Het binnenoor stuurt ons gevoel van evenwicht en ons gevoel van beweging en versnelling. Dit werkt goed, zolang de gevoelige Orgaan is niet geïrriteerd door een ander gevoel. Bijvoorbeeld, wanneer we lezen, met de auto rijden en onze hersenen is niet helemaal zeker of we in beweging zijn of stilstaan. Wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat de hersenen gaat op signalen in het oor van een hallucinatie door vergiftiging en daarom een kokhalsreflex en braken is geactiveerd. Daarom helpt bij reisziekte, aandacht uit het raam te kijken, en te zorgen dat de hersenen dat het daadwerkelijk in beweging.

Kleines Mädchen hält Kopf aus dem Autofenster

Vooral in het geval van reizen met de wagen Misselijkheid die kan ontstaan op de uitstapjes.

Glaucoom (Groene Ster): Ook uw ogen kan worden voor braken verantwoordelijk. Je moet niet alleen, maar ook de pijn en sterke ogen en wazig zien? Dit kan acute symptomen van glaucoom aanval. In dit geval moet u onmiddellijk overgaan tot de in het oog van de medische behandeling.

De blinde darm: in aanvulling op de buik, koorts en pijn bij het lopen, braken is een typisch Symptoom van appendicitis. In het geval van sterke druk pijn, het is meestal een geval van een gesprongen Appendix. Wanneer deze symptomen onmiddellijk, de urgentie-arts moet worden gewaarschuwd.

6. Er is een ziekelijke angst voor braken: Emetophobie

Zorgen, angst, self-braken, maar kan het tegen, als iemand gooit in uw omgeving. Uit angst voor braken, moet u vermijden is het meestal te gaan om te eten, reizen met tegenzin, en ontwikkelen vaak naast een angst voor ziektekiemen en bacteriën. Contact met personen die lijden aan Misselijkheid of braken, kan resulteren in Emetophobikern snel naar een paniek aanval en andere symptomen zoals hartkloppingen en circulatoire collaps. De ziekte is moeilijk te behandelen, psychotherapie is een duidelijke Emetophobie meestal de enige manier

Ängstliche Frau

In het geval van een Emetophobie Patiënten ontwikkelen een obsessieve angst voor braken.

Hamburg-harburg, 06. Oktober

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie