6 Life Hacks die verlengt je leven

Gehen im Sonnenuntergang
Drie Keer tien minuten stevig wandelen dagelijks verlaagt de bloeddruk, het risico op Diabetes en voor GelenkerkrankungenSie maken van 10.000 stappen per dag, niet om te zitten, recht en flossen is niet een deel van uw constante metgezellen? Geen Probleem! Wij laten u zes Alternatieven, met die u kunt uitbreiden van uw leven echt.

Als je niet van lopen 10.000 stappen per dag

Je vergeet de stappenteller en het bereik van de stopwatch. U kunt hetzelfde bereiken effecten op de gezondheid (bijv. permanent blijven slank, het risico op Diabetes, hart aanval, osteoporose en kanker van de lagere, sterker en fitter voelen), als je telt, in plaats van de stappen, de minuten, zegt Catrine Tudor-Locke, PhD, voorzitter van de kinesiologie in de Verenigde Staten. Alles wat je hoeft te doen is: Tien minuten van snel Lopen, en drie eenheden van de dag. Een noorse studie kon tonen dat mensen dat wel zes Keer per week, verlaagde het risico om te sterven vroegtijdig door 40 procent

Als u niet met behulp van een bescherming tegen de zon

Je bent te lui, het geheel van het gezicht met een zonnebrandcrème, crème op haar gezicht? Bedek minstens de gevarenzone: neus, oogleden en lippen. Het basaalcelcarcinoom is de meest voorkomende Vorm van huidkanker. Dit gebeurt bij voorkeur in gebieden van verhoogde zonne-straling. Dienovereenkomstig, carcinoom zie basale cel in 80 procent van de gevallen aan het hoofd. De neus is het meest getroffen, terwijl vijf tot tien procent van alle kanker van de huid op de oogleden optreden. Te dragen ten minste bescherming tegen de zon (SPF 35 ten minste) op de kwetsbare gebieden.

Als u niet floss elke dag

U Gum Soft-Picks voor een perfecte reiniging van de interdentale ruimtes. De zachte en flexibele kunststof borstelharen voor een effectieve en grondige verwijdering van Plaque en voedselresten en ook voor on-the-go en in-tussen. Brian Gray, een tandarts, wees uit dat de kleine haartjes beschermen net zo goed van een ontsteking van het tandvlees als de conventionele tandheelkundige floss.

Als je Seks hebt minimaal drie Keer per week

Regelmatig Seks vermindert het risico van hoofdpijn bij vrouwen en erectiestoornissen bij mannen. U zelden Seks hebben? Vervolgens bezoekt u een fitness-Studio. Onderzoekers aan de Duke University bleek dat mannen die trainen elke week minstens twee uur effectief kan verminderen uw risico op erectieproblemen met 40 procent. Twee onafhankelijke studies hebben ook aangetoond dat drie keer een lichte training kan verminderen in een week, de frequentie van de hoofdpijn aanvallen.

Als u niet rechtop zitten

Je hebt om te Zitten in de pijn van de krom? Sta op en leg je handen op de heupen. Buig je langzaam terug nu. Je doet deze Oefening per uur ten minste twee Keer te verlichten en pijn-verlichtend effect.

Als u niet zelf kookt

U vermijdt onnodige calorieën. De Michigan Department of Community Health bleek dat de mensen die in een minimum van drie Keer per week fastfood eten, een 81 procent hogere kans op het ontwikkelen van obesitas.

U dus van plan van tevoren wanneer u een bezoek aan een Restaurant: Een studie uit het jaar 2014 toont aan dat mensen die op voorhand geïnformeerd over het menu op het Internet, nam een totaal van 145 calorieën minder. De reden hiervoor is dat u in staat waren om te plukken en te kiezen wat past op calorieën pagina.

Hamburg-harburg, 27. Februari

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie