5 factoren die maken kinderen dik

Eine schwangere Frau kocht
Als Zwangere vrouwen en jonge moeders vermijden vijf risicofactoren, vermindert het risico van uw kind te zwaar te zijn, aanzienlijk, voor een recente studie in het verenigd koninkrijk de Britse onderzoekers hebben nu vastgesteld vijf factoren, de kinderen op het Overgewicht programma – vier van die reeds vóór de geboorte. Hoe kunt u voorkomen dat de rechter hier lezen!

In hun zoektocht naar een recept tegen Overgewicht bij kinderen, wetenschappers aan de Universiteit van Southampton gegevens van bijna 1000 ondervraagde moeders die hadden deelgenomen aan de Southampton Vrouwen de Enquête. Onder de verzamelde informatie: de Levensstijl, het gewicht en het dieet van de moeder tijdens de zwangerschap en het gewicht van het kind met vier tot zes jaar.

De onderzoekers identificeerden vijf risicofactoren voor Obesitas in de Kindertijd. Vier tot vijf van deze factoren is voldaan, had kinderen met vier jaar, vier keer zo hoog risico op overgewicht dan kinderen met geen van de factoren is voldaan. Met zes jaar, hun risico was vijf keer zo hoog.

Risicofactoren voor Obesitas in de Kindertijd voor de geboorte van

  • Obesitas van de moeder tijdens de zwangerschap (BMI boven 30)
  • Overmatige gewichtstoename tijdens de zwangerschap (meer dan 20 kg)
  • Roken tijdens de zwangerschap
  • Vitamine D-tekort tijdens zwangerschap

Risicofactor voor Obesitas in de Kindertijd na de geboorte

Om te Voldoen aan kort (minder dan een maand) is een andere belangrijke risicofactor voor Overgewicht in de Kindertijd. Baby ‘ s die borstvoeding krijgen, kunnen al schatting, in de eerste paar maanden van het leven, zelfs hoeveel voedsel je nodig hebt en de moeders daarbij aangeven wanneer je genoeg. Dit vermogen is te Klein zou later Obesitas.

Verklaring studieleider Prof. Sian Robinson zegt: het begin van Het leven is een cruciaal punt waar de eetlust en de controle van de energiebalans zijn geprogrammeerd, deze factoren hebben een leven lang gewichtstoename. De resultaten van ons onderzoek tonen aan dat de preventie van Overgewicht begint bij kinderen voor de geboorte.

Hamburg-harburg, 3. Februari

Geef een reactie