3D-films, smart

Ein Pärchen sieht einen 3D-Film
Ziet er meer films, houden de hersenen fit! Echter, alleen in 3D-films, een recente studie heeft goed nieuws voor de liefhebbers van 3D: als u Tijdens het uitoefenen van uw Hobby, train je hersenen! Een recente studie van Britse wetenschappers blijkt.

Wat er eigenlijk gebeurt in de hersenen als we 3D-films? Is het opgeleid of zelfs schade neemt? De wetenschappers onderzochten de Londense Goldsmiths University, in een recente studie.

Om dit te doen, ze laat twee groepen van Vakken van de disney film Big Hero 6. Een groep zag de film in de 2D-Versie, de andere in 3D.

Voor en na de film screening, de deelnemers aan de studie afgerond met een Test waarbij het geheugen, reactietijd, en het cognitieve functioneren (vaardigheden, zoals het Leren, de Planning, de Oriëntatie en het oplossen van problemen).

3D-films en het trainen van de hersenen

Het resultaat: De 3D-kijkers toonden na de film presentatie, een verbetering in hun cognitieve vaardigheden door 23 procent van uw reactie tijd had verbeterd door elf procent.

In een tweede Experiment, de wetenschappers registreerde de hersenactiviteit van proefpersonen terwijl ze keken naar 2D-en 3D-films. In dit geval, De hersenen van de 3D zien zijn:-een toeschouwer actief was.

3D-film als een brein-Doping

Studie leider Patrick Fagan: Het is een feit dat mensen steeds ouder worden en in de leeftijd tot een merkbare afname van de hersenen van de prestaties, die invloed kan hebben op de kwaliteit van leven. Er is nooit een betere tijd geweest om te kijken naar Manieren om te verbeteren van het functioneren van de hersenen. Deze eerste resultaten van de studie geven aan dat 3D-films een rol zal spelen.

Maar niet alleen in leeftijd, de nieuwe kennis is nuttig. De onderzoekers stellen dat 3D-films in mensen met Beroepen die vragen om uitzonderlijke cognitieve vaardigheden zoals chirurgen of boksers – zoals Doping. Om uw prestaties te vergroten in een volgende taak, je kon kijken volgens de wetenschappers voor het opstellen van een 3D-film.

Hamburg, 21. Mei

Geef een reactie