30 minuten van de schok, Hoe kun je overleven?

Ein Schild warnt vor Hochspannung
Of je wel of niet overleven van een elektrische schok, hangt af van verschillende factoren, een tuinman uit Florida abEin lijdt aan een elektrische schok, dat duurt een half uur. Als door een wonder, de man heeft het overleefd. Het derde deel van onze serie.

De redding dwingt tot een griezelige scène gepresenteerd zelf: Terwijl er Rook uit zijn hoofd stijgen, schreeuwde Pedro Grave (44) opnieuw en opnieuw, wanhopig: ik kan het niet meer aan! Alstublieft, geef mij een geweer of schiet me. – toen de man verloor het bewustzijn. Terwijl de tuinman van Florida hing 14 meter hoog, werd bewusteloos gevonden in de Takken van een bladverliezende boom, schudden met een schok door zijn lichaam onder zware stroom. De hele boom was onder de macht, aldus een brandweerman. Het is een wonder dat de man het overleefd.

Wat was er gebeurd? Pedro ‘ s Graf, een vader van vijf kinderen, het snoeien van de bomen in de tuin van een Villa in West Palm Beach. De dikke Takken van een elektrische lijn te sluiten. Het was een zondag. Pedro had aanvaard de Taak om te verdienen wat extra geld: ik wilde kopen voor mijn vrouw voor haar verjaardag een leuke handtas, zegt hij later. Toen begon het te regen en alle van een plotselinge, een tropische storm uitbrak. Een Tak sloeg tegen de elektrische lijn in de boom waar Pedro gewerkt. Onmiddellijk 7.000 volt elektriciteit liep via de stengel en door Pedro ‘ s lichaam. Ik had een onbeschrijfelijke pijn, zegt de tuinman. Het was alsof ik zou levend geroosterd.

Zijn luid geschreeuw waarschuwde de buren. Een man is behandeld door het hoofd van Pedro. Echter, hij was meteen weg gegooid door de sterke stroom naar de grond. Als de brandweer kwamen, de mensen eindelijk kon het niet helpen, ten eerste: Het elektriciteitsbedrijf had afgesneden van de macht. Gelukkig, de Tak raakte de lijn ging, ondanks de regen in de vlammen. Het contact met de boom werd onderbroken. Pas daarna – na een half uur kon Pedro worden opgeslagen. Toen ik was daar, bad ik tot God om mij te redden, zei Pedro in het Ziekenhuis en zijn familie. De vader van het gezin overleefde – met slechts een paar brandwonden op de heup en op de rug.

Hoe kun je overleven zo ‘ n schok?

Waarom was Pedro in de boom en niet laten gaan? Dit fenomeen wordt vaak waargenomen in langdurige elektrische schok. Door de invloed van elektriciteit gespannen de spieren en de Betrokken persoon kan je niet laten gaan – hij zit vast op de voedingsbron.

Verschillende factoren zijn van invloed op de vraag of een stream eindigt in een klap fataal. Een van hen is, of de stroom door het hart. Omdat het geleidingssysteem van het hart kan worden verstoord. De zorgvuldig afgestemd ritme van het hart komt de beat. Als een resultaat, het hart klopt sneller en sneller, en kan niet langer de voeding van het circuit kan effectief met bloed. Zo kan het leiden tot circulatiestilstand. Blijkbaar Pedro was zijn geluk en zijn hart werd niet beïnvloed. Echter, na een onschadelijke elektrische schokken te voorkomen, moet de patiënt aan een arts te raadplegen of een ziekenhuis vanwege hart-ritme stoornissen kunnen ook optreden vertraagd.

Hamburg-harburg, 16. In November

Geef een reactie