2016: te Horen met Roken?

Eine US-amerikanische Zigarettenpackung neben einem Aschenbecher
In de Verenigde Staten voor het jaar schokkende beelden op sigarettenpakjes, rokers abschrecken2016 Wijzigingen om te komen tot verregaande op de sigaret industrie – deze omvatten niet alleen de afschrikkende werking van de afbeeldingen op sigarettenpakjes in de afbeelding wordt weergegeven.

De nieuwe regels worden van kracht op 20. Mei 2016: sigarettenpakjes moeten worden gedekt voor twee derde met afschrikwekkende beelden en informatieve teksten, hetzelfde geldt voor tabak verpakking. 42 motieven voor de keuze van rotte tanden op rook benen up-to-kanker-verpeste longen. Daarnaast moet op de verpakking worden vermeld, contactpunten voor rokers die willen stoppen. Het doel van de nieuwe wet is de vermindering van de consumptie van tabak. Vooral jonge mensen moeten worden beschermd. De verpakking, de voorkant van de 20. Geproduceerd kan zijn, en geen horror foto ‘ s tonen een jaar lang verkocht. Verpakkingen van sigaren en Cigarillo ‘ s zijn vrijgesteld van de wet, want deze zijn nauwelijks gerookt door jonge mensen en van kleinere bedrijven worden geproduceerd, die zou worden geraakt door de nieuwe regels is het moeilijker.

Andere Wijzigingen voor de sigaret industrie

Speciale maatregelen ter bevordering van de verkoop, zoals kleine verpakkingen zijn verboden vanaf de inwerkingtreding van de wet. Vanaf 2020 in de Billboard reclame voor sigaretten moet worden verboden, is toegestaan, de reclame blijft op kiosken en in bioscopen voor films met een leeftijdsgrens van 18 jaar. Veiligheid functies in de toekomst (vanaf 20. Mei 2019) om te voorkomen dat de vervalsingen, en een nieuw geïntroduceerde autorisatie proces maakt het moeilijk voor de Herpositionering van tabak, producten op de Europese markt. Daarnaast is er een verbod op de reclame van E-sigaretten in werking treedt.

Menthol sigaretten en tabaksproducten met andere aroma stoffen 20. In mei 2020, is verboden. Daarom zijn alle producten van de markt, die stoffen bevatten die het masker van de smaak van tabak.

Hoe te stoppen met Roken voor een jaar, werk-uitwisseling, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 17. December

Geef een reactie