100. Verjaardag van de dood van de ontdekker van de ziekte van Alzheimer

Alois Alzheimer
Alois Alzheimer, de ontdekker van de ziekte van Alzheimer, is vandaag overleden aan de voorzijde van 100 jaar Alois Alzheimer was de eerste om te worden verdacht achter een ziekelijke verlies van geheugen veranderingen in de hersenen. Zijn 100. De dag van de dood te herinneren aan de artsen van de prestaties.

Aan het begin van de 20e eeuw. Eeuw de macht van de psychiater Alois Alzheimer ontdekking, schreef de geschiedenis van de geneeskunde. Cruciaal in zijn patiënt Auguste Deter. Met 51 jaar, ze is verward en gedesoriënteerd, deze niet langer herkennen en je man.

Een bekende patiënt interview

Alois Alzheimer is op dat moment senior arts van de asiel voor krankzinnige en Epilepsie in Frankfurt am Main. Een gesprek tussen hem en de nieuwe patiënt van de kliniek, Auguste Deter, zal verkrijgen in de medische wereld beroemdheid:

Wat is uw naam?

Auguste.

Familie naam?

Auguste.

Wat is de naam van haar man?

Ik denk dat Auguste.

Haar Man?

Oh, mijn man…

Bent u getrouwd?

Met Auguste.

De Vrouw Af Te Schrikken?

Ja, Auguste Deter.

Collega ‘ s reageren sceptisch op de ziekte van Alzheimer ontdekking

Alois Alzheimer heeft intensief samengewerkt met de patiënt, Auguste Deter. Wanneer ze overlijdt in 1906, hij onderzoekt uw hersenen. Echter, hij merkt op dat haar hersenen ging terug naar de cellen, en ontdekte ook ongewone deposito ‘ s. De wijzigingen hem eraan te herinneren van de patiënten met een seniele dementie, ook onderzocht hij sinds een paar jaar geleden. Echter, Auguste Deter, werd slechts 56 jaar oud, en de hersenen veranderingen zijn veel meer uitgesproken zijn dan de leeftijd-demente patiënten, die reeds in hun jaren ’70 en’ 80. Dat is de reden waarom de ziekte van Alzheimer en collega ‘ s komen tot de conclusie dat het een stand-alone-en vaatziekten.

Collega ‘ s waren onder de indruk van de ziekte van Alzheimer bevindingen bij de eerste en enige in de loop van de 20ste eeuw. Eeuw, de artsen het erover eens dat het een ernstige ziekte. De ziekte is vernoemd naar zijn ontdekker van de ziekte van Alzheimer, de op 19. December 1915 op 51-jarige leeftijd van een infectie overleden. Ondertussen is het bepaald dat het in de ziekte van Alzheimer ontdekt deposito ‘ s in de hersenen genaamd Amyloïde eiwitten. Deze zijn te vinden in de hersenen van Alzheimer patiënten en verstoren de communicatie van zenuwcellen met elkaar.

Vandaag, 100 jaar na de dood van Alois Alzheimer, de ziekte van Alzheimer door hele generaties van mensen uit de praktijk. U zal alle onderzoeken van koortsachtig te vinden van een remedie voor de ziekte. Tot nu toe is er alleen de mogelijkheid van het uitstellen van de progressie van de ziekte van Alzheimer met medicatie. Als de behandeling van de ziekte van Alzheimer wordt uitgevoerd, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 19. December

Geef een reactie