10 regels voor een mooie en gezonde voeten

Fußpflege mit Creme
Hydraterende crèmes, zoals, bijvoorbeeld, de calendula zalf helpt de huid te blijven zacht en soepel en zorgen voor mooie voeten, nagel schimmel, nagelbed ontsteking, en zweterige voeten hoeft te worden. Als u deze 10 eenvoudige regels in het dagelijks leven, hou je je voeten mooi en gezond!

Mooie voeten moeten van goede zorg

Uw voeten een belangrijke rol spelen. Maar alleen omdat ze niet voortdurend opgeladen, moet u de intensive care, anders wordt de hoorn bedreigen, bijvoorbeeld, de huid of de nagel schimmel.

Voet massage doet wonderen

U heeft de hele dag op de benen en de voeten pijn? Een tien minuten te voet massage zorgt voor verlichting. U moet veeg met je duim van de enkel over de hiel tot aan de tenen. Wijzig de hiel, de Fußmitte en de baal met de duim in een cirkelvormige beweging. Niet masseren op het einde van elke teen zeer losjes vast met uw wijsvinger en duim, dit zorgt alleen voor gezonde, maar ook voor mooie voeten.

Voor mooie voeten, het is niet veel

Wij tonen u in onze foto galerij van de 10 regels voor een mooie en gezonde voeten, als u uw voeten goed en te onderhouden. Voor een sterke uitstraling met mooie voeten!

Geef een reactie