10 dingen over de zomer berry moet weten

Deze Vruchten zijn echte multi-talenten! We onthullen de bessen, het geheim van de Detox van het Wonder en de Schoonheid van de Queens.

4 een Dag een handvol bessen, en ons geheugen draait op volle toeren. Dit blijkt uit een nieuwe studie uit de Verenigde Staten. De bessen bevatten ook flavonoïden, een groep van secundaire plantaardige stoffen die kunnen verhogen van het geheugen de prestaties met maar liefst 30 procent.

Stachelbeeren

5 kruisbessen moeten geven bij het winkelen gemakkelijk. Van transport, grond redenen, maar meestal onvolwassen in de handel. Dan is de groene leiden bessen aan de digestieve klachten – het proces dat u liever gewoon wilt om te compote. Met een dagelijkse portie van 100 gram, versterk je de wortels van de effectiviteit van uw haar.

6, De duindoorn is genaamd berry vanwege hun hoge Vitamine C-gehalte, het ook lemon van het Noorden. Het is rijk aan choline, een stikstof-verbinding, die behoort tot de groep van B-vitamines. Choline remt de afzetting van vet in het lichaam. Helaas, de verse bessen zijn zelden beschikbaar. Wij raden duindoorn sap, of gedroogde bessen van de gezondheid van voedsel op te slaan.

7 bramen hebben een koelend effect op ons lichaam. De onderzoekers vermoeden dat de combinatie van verschillende plantaardige stoffen. In het geval van slaapstoornissen, een Kopje BlackBerry leaf thee helpt in de avond, de Valeriaan-achtige stof geeft u een rustige nacht.

 title='Jostabeere

8, De Jostaberry berry is een kruising van zwarte bes en kruisbes. Door de fytochemicaliën en het hoge Vitamine C-gehalte kan hen beschermen tegen een zomer griep. De bes is te koop vanaf juli op de markt.

9, De blueberry blinkt uit met het hoogste gehalte van de zogenaamde anti-oxidanten. U scherpen onze huid en voorkomt voortijdige veroudering van de huid. Daarnaast kunt u voorkomen dat een hartaanval, en zelfs beschermen tegen kanker.

10 vlierbessen kan het bloedsuikergehalte. Vooral type 2-diabetici kunnen profiteren. In het geval van type II Diabetes, insuline resistentie ontwikkelt. Het extract van de vlier, de insuline-gedreven glucose opname in de cellen.

“>

Geef een reactie