1 jaar vaccinatie tegen Diabetes

Insulin wird gespritzt
Dankzij een succesvolle test van de insuline-injectie kan bij Diabetes type I patiënten hebben de onderzoekers ontdekten ook snel een manier om de strijd tegen Diabetes type I effectief. Door de injectie van bepaalde cellen, patiënten kunnen binnenkort niet langer afhankelijk van de injectie van Insuline.

In het geval van type I Diabetes patiënten, het immuunsysteem cellen in de aanval op de alvleesklier voor de productie van Insuline en ze vernietigt. Dit is te wijten aan het feit dat deze patiënten hebben genoeg van de zogenaamde T-Reg cellen. Hun taak is het beschermen van de insuline-producerende cellen van het immuunsysteem. Zonder deze bescherming, die het lichaam niet genoeg Insuline aanmaakt, die is waarom u moet elke dag, kunstmatig zelf voeden. Onderzoekers zijn nu in de strijd tegen Diabetes type I, maar de echte doorbraak: ze hebben overgenomen van T-Reg cellen in het laboratorium met succes. Als een resultaat, de dagelijkse insuline spuit, kan snel worden ontslagen.

Een behandeling duurt een jaar

De onderzoekers aan de Universiteit van California en de Universiteit van Yale verwijderen van de cellen van het lichaam te 1.500 keer gereproduceerd, en vervolgens weer in de circulatie van het bloed ingespoten. Voor de eerste test van 14 onderwerpen gerapporteerd tussen de 18 en 43 jaar oud, in die korte tijd voor Diabetes type I werd gediagnosticeerd. Met de unieke behandeling werkte: De Artsen opnames per Respondent is ongeveer twee kopjes van bloed, geïsoleerd van de bestaande T-Reg cellen en gereproduceerd. Na deze cellen werden weer in de bloedbaan geïnjecteerd, namen ze onmiddellijk naar hun werk en de insuline-beschermd-producerende cellen van de aanval van het immuunsysteem. De proefpersonen hadden tot maximaal één jaar lang geen Insuline, dan is het effect van het geluid van langzaam en moet worden herhaald.

Met deze behandeling kunnen we invloed op het verloop van de ziekte zal een belangrijke rol spelen, zei Dr. Jeffrey Hardsteen, een van de leidende onderzoekers van het experiment. Omdat alleen de insuline in de injectiespuit voor een lange tijd, zal niet overbodig, maar ook veel van de mogelijke bijwerkingen van Diabetes type I zal worden geblokkeerd. Bijvoorbeeld, amputaties of latere blindheid voorkomen kunnen worden.

T-Reg cellen als een wondermiddel voor auto-immuunziekten?

De wetenschappers geloven dat de behandeling met T-Reg kon helpen cellen niet alleen tegen Diabetes maar ook tegen andere auto-immuunziekten zoals reumatoïde Artritis. Verder onderzoek in deze richting moet dus volgen. De resultaten van de T-Reg studie, gepubliceerd in het tijdschrift Science Translational Medicine.

Hamburg-harburg, 27. In November

Geef een reactie