Wanneer de hongerige eet onze liefde

Hunger lässt Paare streiten
De onderzoekers vonden dat de hongerige koppels beweren meer gewelddadig. De bloed suiker niveau in de kelder, verhoogt de agressie gedrag uit ofone van de huidige studie, de Ohio State University heeft aangetoond dat tussen de partners, de mogelijkheden voor Agressie stijgt aanzienlijk, als u dat nog niet eerder gegeten voldoende. Lage bloedsuikerspiegel kan een belangrijke reden waarom verliefde stellen soms het bloed betogen. Praxisvita.de biedt u spannende achtergronden op de vraag, waarom wij, Honger kan agressief worden.

Wanneer koppels beweren, moet je het beter doen met een volle maag. De tarieven onderzoekers van de Ohio State University in een recente studie. Van honger en van de bijbehorende lage bloedsuikerspiegel – verhogen het potentieel voor Agressie, en was daarmee een vaak onderschatte factor bij het paren in conflicten, gewelddadige elkaar. De bloed suiker niveau in de kelder, groeit volgens de studie, de bereidheid om te agressief conflict met de Partner.

De onderzoekers wijzen er ook op dat de ruzies kunnen leiden een lege maag niet alleen talloze scheidingen, maar ook voor de gevallen van huiselijk geweld. De studie roept de vraag op waarom de Honger drijft mensen eigenlijk om een meer agressief gedrag.

Door het ontbreken van de hersencapaciteit op en vraagt u – direct!

Per Definitie is Honger een onaangename lichamelijke gewaarwording, die ervoor zorgt dat mensen en dieren om voedsel te vinden. Deze inname van voedsel is in principe niets anders dan een voortdurende uitwisseling van signalen en commando ‘ s in het lichaam. En, nee: De maag heeft niets te maken met Honger. Als het leeg, en het contract van de maag muren en veroorzaken nauwelijks überhör zichtbaar Honger signalen (grommen).

De Trigger van de Honger is het meest complexe Orgaan dat de natuur komen: onze hersenen. En dit denken orgel energie nodig. Veel Energie. Hoewel het is goed voor slechts een gemiddelde van twee procent van het lichaamsgewicht, het verbruikt een goede helft van de dagelijkse inname van koolhydraten tot twee-derde van de hoeveelheid Glucose in het bloed. En dat bobs omhoog en omlaag over hoe artsen voor decennia hebben aangenomen, en wacht totdat de gewenste glucose niveau in het bloed stroomde over.

Waarom Al dit evolutionair zinvol

Recent onderzoek van de hersenen heeft aangetoond dat de hersenen is om te voldoen aan de veranderende behoeften van het aanvragen van energie uit het bloed, zegt de lübeck medische en hersenen onderzoeker Achim Peters, door de stroom van energie van het bloed wordt gereguleerd in de hersenen door vraag en aanbod. Met zijn Team heeft Peters geëvalueerd meer dan 10.000 studies op de energiehuishouding van de hersenen. Zijn resultaat: De hersenen probeert af te dwingen zijn wil, en geleverd, indien nodig, ten koste van alle andere organen met energie. Daarom spreken We van de Zelfzuchtige Hersenen van de zelfzuchtige hersenen, zegt Peters.

Zeker, glucose, die de hersenen verzoeken over de bloed-hersen barrière, en de gewilde na de maaltijd blijft, wanneer het gaat om de basiszorg van de zenuwcellen in een toestand van rust. Maar zodra de neuronen werken, de zaak ziet er heel anders uit. Omdat de hersenen begrijpt de elektrische signalen die zijn ontslagen met 360 km/h van een Neuron, 300 gegevens per seconde van de gegevens-Snelwegen van de hersenen langs het gazon, en de neuronen die reageren op de voortdurend nieuwe Verbindingen met elkaar – een hersencel kan worden gekoppeld aan de 10 000. In deze toestand, dus de hersenen niet vraag het even wat, maar uitsluitend uit glucose lactaat geproduceerd, die hoofdzakelijk gevormd in het spierweefsel. Als hij honger heeft, de hersenen, het stress-systeem voor de aanbesteding van de voeding voor de Zenuwen. De hormonen adrenaline en Cortisol hebben op de functie voor het verkrijgen van de Benodigde uit het lichaam te slaan – een proces dat de deskundigen als een Brein-Trek.

Geen wonder dan, dat een gebrek aan voedsel is één van de grootste stress is een trigger voor de mensen. Wat is evolutionair gezien zeer de Voordelen: De hersenen is geleverd, in tijden van nood, daarom, zo overvloedig, zodat het lost het probleem van de Honger. Men denkt aan niets anders dan eten en hoe je het kunt krijgen voor je.

Hamburg-harburg, 14

Geef een reactie