Volgens de Berlijnse patiënt – de onderzoekers genezen van HIV

HIV durch Gen-Mutation geheilt
Onderzoekers hebben na te bootsen in het laboratorium, een zeldzame Mutatie die natuurlijke immuniteit tegen HIV führtUS-Amerikaanse onderzoekers erin geslaagd om genezing met behulp van een kunstmatige genetische manipulatie van HIV. De ontwikkelde methode moet het mogelijk maken in de toekomst de functionele genezing van HIV. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Een model voor de nieuwe methode het geval van Timothy Ray Brown, werd genezen in 2008, het Charité in Berlijn door de Transplantatie van nature gemuteerde stam cellen, HIV en leukemie. De genezing van de zogenaamde Berlijn patiënt geldt tot op heden als enige geval waarin een HIV-geïnfecteerde persoon volledig kan worden genezen.

De huidige studie van de Universiteit van Californië wordt een methode beschreven: In het laboratorium, het genoom van menselijke stamcellen zodanig is gewijzigd dat het de natuurlijk voorkomende, maar zeer zeldzame mutatie is vergelijkbaar met die, die hadden geleid, in het geval van de beroemde Berlijn patiënt de eerste HIV genezen. De Overplanting van het kunstmatig gemanipuleerd gen te immuniseren in de toekomst stamcellen tegen de dodelijke HI-Virus.

Het genezen van de Berlin patiënt

De bekende HIV-herstel van de zogenaamde Berlijn patiënt Timothy Ray Brown vond plaats in 2008. Bruin geleden op dit moment, niet alleen voor HIV, maar sinds 2006, van leukemie. Voor de behandeling van bloedkanker hij onderworpen is geweest aan het Charité-ziekenhuis in Berlijn van een zogenaamde allogene stamceltransplantatie na de chemo behandelingen hadden geen effect. Het beenmerg donatie had een veranderd Gen – de zogenaamde CCR5Δ32 Gen, die wordt gevormd, in zeldzame gevallen, natuurlijk.

De transplantatie bleek dat tijdens een check – up effect, maar tegen het bloed van kanker. Met grote Verbazing van de artsen ontdekten dat brown ‘ s stamcellen tegen het HI-Virus ingeënt. Een paar maanden later, verdere Tests bleek dat de Berlijnse Patiënt als de persoon van een HIV-infectie is genezen. Een jaar later, kunnen behandeld worden met een bloedtransfusie ook bruin bloed van kanker.

De mutatie sluit de stamcel

In het geval van een onbehandelde root cel van het HI-Virus dringt de CD4-Receptor in het witte Bloed. Om toegang te krijgen, moet u gebruik maken van het Virus, maar een tweede cel Receptor, de zogenaamde CCR5-Receptor. De – met de natuurlijke gemuteerde CCR5Δ32 Gen – gemanipuleerde stamcellen, echter, hebben de conventionele CCR5 receptoren, maar een gen mutatie dalende, veranderingen in de cel receptoren-structuur. Het Virus is niet vertaald. Dit wordt voorkomen – zoals in het geval van Timothy Ray Brown – dat stamcellen van het HIV-Virus op de CD4-Receptor kunnen worden besmet. Het HI-Virus is met succes geblokkeerd. De Patiënt is genezen.

Amerikaanse onderzoekers gekopieerd van de Berlijnse methode

Dit per ongeluk ontdekt het effect van de gemuteerde CCR5Δ32 gen om de stamcellen-structuur en de daarmee gepaard gaande immunisatie van de stamcellen na de Transplantatie van het gen, waren Amerikaanse onderzoekers van het model en gekopieerd van de procedure.

U geïmplanteerd in het laboratorium kunstmatig gemodificeerd DNA, waarbij de natuurlijke Mutatie van de CCR5Δ32-gen is exact gekopieerd, in menselijke stamcellen. Het resultaat was indrukwekkend: net als in het geval van Timothy Ray Brown, de stamcellen werden, na een korte periode van tijd is immuun is voor HIV

Door de Transplantatie van stamcellen die zijn geïmmuniseerd met het gemuteerde CCR5Δ32 Gen, die bereikt wordt door de onderzoekers in een medische doorbraak voor het genezen van het HIV-Virus.

Hamburg-harburg, 12. Juni 2014

Geef een reactie