Uit de 3D-printer: Een nieuwe Hand voor 65 Euro

Eine neue Hand aus dem Drucker
De gedrukte handen zijn ontworpen door hun toekomstige gebruikers. De kleine Hayley Fraser (5) was zonder vingers aan zijn linkerhand geboren. Om het meisje te helpen, draaide haar ouders naar een Team van specialisten, het afdrukken van hand-prothesen. Je leest het in de praktijk Vita, hoe het kwam dat een meisje heeft voldaan aan de grootste wens: Een zelf ontworpen super helden.

Het is een lange tijd sinds de vijf jaar oude Hayley verborg haar linker Arm het meest. Op school, schaamde ze zich. De reden: de meisjes kwam met een zogenaamde Symbrachydaktylie (aangeboren Reductie van vervorming) aan de wereld. Dit betekent dat het heeft op de links-geen vingers – alleen met de hand stomp is gevormd.

Vandaag de dag is ze trots op haar linker Arm – en dit is te wijten aan hun super-hero, zoals ze het zelf noemt haar nieuwe prothetische hand.

Artsen geadviseerd een operatie

Onlangs in de krant Mail Online gemeld, waren Artsen, Hayley geadviseerd vooraf van een Operatie de functies van de mislukte gevormd Hand. Het zou hebben verdisconteerd uw linker voet naar uw Stomp. In het licht van de Ernst van de Werking, hun ouders op het Internet, op zoek naar alternatieve Manieren om de vijf jaar en ze vonden de non-profit Organisatie het Inschakelen van de Toekomst.

Een Hand-out van de printer

Deze Non-Profit organisatie heeft gemaakt is het hun doel om te helpen in dergelijke gevallen. En dat deden ze. Na Hayley aan de hand van de stronk van een exacte gips gemaakt was omgevormd tot het Inschakelen van de Toekomst, Professor Frankie Overstroming van de Universiteit van Wisconsin (USA).

De ingenieur en expert voor 3D-printer, ontworpen samen met die een precies Hayley-aangepast Tweede Graad – een prothese speciaal bedoeld voor mensen die geen vingers en afgedrukt.

Creatief en goedkoop: De perfecte Hand

Het Ontwerp van uw nieuwe Hand-ontworpen door Hayley zelf – en, natuurlijk, ze koos haar favoriete kleuren paars en roze. De heldere kleuren behoren in de het Inschakelen van de Toekomst’ van het concept. De creatieve en kleurrijke ontwerp van de prothese zal u helpen om gelukkig te zijn, en zelfs – zoals in het geval van de kleine Hayley – met een zekere Trots.

Een verder kenmerk van deze prothese, de 3D-printer is dat de productie voor een totaalbedrag van slechts 65 Euro – wat is niet terug gaat naar het goede doel in te schakelen of Professor Overstroming, maar de pure productie kosten van de prothese weerspiegelt.

40 super heroes-handen gemaakt

Zes weken na plaatsing van de bestelling, de Frasers eindelijk een pakket van Professor Vloed, met de prothese voor Hayley. Sinds de oprichting van de Enabling werden vervaardigd rond 40 van deze super-held-handen voor kinderen – alles van de latere gebruikers zelf ontworpen. Sommige knipperen, anderen hebben lange nagels: Net hetzelfde als de Kleine gewenst.

Hamburg-harburg, 2. Oktober 2014

Geef een reactie