Terug te ontvangen

Lärm schadet unserem Gehör
Ruis in rekening gebracht aan onze ongeveer 15 000 horen cellen en verzwakt ze. Het resultaat: slechthorend, heeft u ook iets op de oren? Dit is, helaas, meestal op de leeftijd en is misschien nog wel erger. Een goede audicien kan helpen stoppen met gehoorverlies. Wij vertellen u waar u op moet letten bij de aanschaf van een hoortoestel.

Bijna altijd gebeurt verraderlijk. Alleen lichte tinten hoort de beltoon als een deur, of de telefoon, dan is de TV is nu stil, en meer en meer mensen lijken te mompelen, een of andere manier. In het kort: Ons gehoor. De meest voorkomende reden voor de slijtage van de sensorische haarcellen in het binnenoor. Dit gebeurt als gevolg van de leeftijd, maar ook door een te hoge blootstelling aan geluid. Een studie van de middelen van de gemeenschap van een Goed Gehoor bleek dat ook in de 21 – tot 40-jarigen, 36 procent van het licht en tien procent tot matig gehoorverlies lijden. Met meer dan 60 jaar een goede 90 procent niet meer goed hoort.

In het geval van doofheid, de kwaliteit van het leven vermindert

Tot op zekere hoogte, zijn onze hersenen in staat zijn om niet Supplement gehoord verstuurd, dus aan het einde van het recht bericht is ontvangen. En hebben we niet gebruikt, simpelweg omdat te begrijpen een heleboel dingen. Echter, de eerder was het gehoorverlies wordt gecompenseerd in het betere oor en de hersenen komen met de technische support duidelijk. Door het Dragen van een hoortoestel, het oor is ook niet ‘lui’, zoals sommige mensen vermoeden. De professionele Vereniging van kno-artsen adviseert vanaf 50 jaar jaarlijks gehoor controleren. Een vijf minuten durende Test die je kunt doen met de KNO-arts of audicien.

Het hoortoestel selecteren zorgvuldig

De KNO-arts bepaalt dat een hoorzitting noodzakelijk is, zal een verordening. Nu is het tijd om te zoeken naar een goede audicien. Als u in te dienen bij de audicien eerste van alle, alleen een kopie van de oren dokter, hebt u gemakkelijk de mogelijkheid van meerdere specialisten in uw regio te bezoeken en advies te vragen. Het is belangrijk dat u over te brengen aan de experts, de situaties die je in het bijzonder geïnteresseerd, om beter te horen het opnieuw. Denk erover na of u het volume wilt aanpassen van het geluid zelf, in plaats van verschillende programma ‘ s te kiezen, of dat je liever het apparaat van een automatische.

Er zijn op dit moment op de markt meer dan 1000 modellen. Een volledig Overzicht kan worden gevonden. De twee meest voorkomende soorten zijn de Achter-het-oor hoortoestellen (AHO) en In-het-oor hoortoestellen (IHO). De voormalig zijn goed te gebruiken en hebben een hoge mate van versterker prestaties. Dat is de reden waarom ze in het geval van ernstige gehoorverlies kan worden gebruikt. De In-het-oor toestellen zijn nauwelijks zichtbaar, maar niet geschikt voor smalle gehoorgangen en de bediening vergt enige handigheid. Je bent alleen in de lichte en medium doofheid is handig.

Let Op, De Kosten Van De Zaak!

In consulting, je moet erop aandringen dat de audicien stelt een minimum van twee aandelen van gratis hoortoestellen. In deze apparaten, alleen de wettelijke co-betaling, meestal tien euro in rekening gebracht. Voor de andere modellen, je moet betalen Duizenden euro ‘ s. Ga er niet vanuit dat van het begin af aan dat de goedkopere modellen zijn niet goed, zelfs als een audicien bedoeld om u onlangs in een post op de ARD televisie programma contrasten als een cash-in-komkommer. Hoewel sommige dure apparaten zijn de moeite waard hun prijs, point of sale apparatuur vaak. Je kunt testen of de verschillende apparaten elk ten minste een week in het dagelijks leven, en je hebt geduld: Een goede aanpassing vereist van maximaal zes afspraken – en uw Gebruik van. Hoe nauwkeuriger u dit melden bij de kno-arts, omdat ze hebben ervaren dat het apparaat aan, en wist, hoe beter hij kan u adviseren, en het hoortoestel ingesteld. De inspanning is de moeite waard: Als het hoortoestel bij u past en uw leven echt, u op voor later gebruik.

Geef een reactie