Lachgas bij bevalling – De behoefte om te weten Zwanger

Kann Lachgas Schwangeren die Angst vor der Entbindung nehmen?
Kan lachgas aan de Zwangere vrouw de angst voor de bevalling?In de verlichting van de arbeid pijn lachgas zou een Alternatief voor epidurale anesthesie (PDA). Hoe werkt de verdoving met lachgas en wat Zwanger zijn?

De meeste zwangere vrouwen hunkeren naar het moment dat u uw kind is eindelijk in je armen. Op het Moment dat de weeën beginnen, en de vele uren van aanhoudende pijn in de voorzijde van de vrouwen, zegt waarschijnlijk niet Zwanger. Velen vrezen dat de hoge geboorte pijn niet te houden.

Ook het vooruitzicht van de pijn, maar zeer onaangename administratie van een PDA in het spinale kanaal van het ruggenmerg, waardoor veel Zwangere vrouwen tot stam. Een PDA kan schenden, in zeldzame gevallen, het ruggenmerg, veel van de aanstaande moeders en biedt hoe dan ook uit te sluiten van deze prachtige variant.

Dus, hoe zal de pijn om te overleven? Professor Michael Abou-Dakn, hoofdgeneesheer van de kliniek voor gynaecologie in de Berlijnse wijk St. Joseph ziekenhuis spreekt van een psychosomatische pijn mechanisme: De vrouwen voelen zich onzeker en zijn bang voor de pijn, wat resulteert in een interne spanning, de daadwerkelijke geboorte pijn nog versterkt.

Lachgas als een zacht Alternatief voor de PDA

Omdat dit Probleem ook vele verloskundigen en gynaecologen bewust, in de afgelopen jaren, een pijn-vrij alternatief voor de PDA wordt steeds sterker: lachgas. Het gasmengsel wordt ingeademd via een masker en gedoseerd kan worden door de parturients door hun diepte van de Ademhaling. Naast de pijn van lachgas heeft een anxiolytische, ontspannende werking, vandaar de Naam van het gasmengsel. Het kind blijft in deze vorm van anesthesie is volgens de fabrikant, volledig onaangetast.

Veel meer voorzichtig, het is geformuleerd door de duitse vereniging voor anesthesiologie en intensive care geneeskunde (DGAI) en de duitse vereniging voor gynaecologie en obstetrie (DGGG) in 2014, in een verklaring. Je schreef: Het kan niet worden uitgesloten, met redelijke zekerheid, dat lachgas heeft de mogelijkheid om te kunnen aan moeder, Pasgeboren baby en het personeel van schade. Dit dient verder te worden onderzocht.

Geen volledige sedatie

Lachgas

Lachgas heeft gebruikt sinds de laatste eeuw voor de behandeling van pijn. Boven alles, tandartsen maken gebruik van dit type anesthesie, omdat veel van hun patiënten hebben een angst voor naalden.

Door het gasmengsel, bestaande uit van 50% lachgas en 50% zuurstof, dat is niet uit de geboorte pijn volledig, ook de overblijfselen van het einde van de moeder van alle geboorte wakker en mobiel. Door het gas mengsel neemt de blaas, de tip is verzwakt, de geboorte van de pijn is zo sterk, dat de vrouw goed op de geboorte van focus, aldus Marion Grapini, vroedvrouw bij de Universiteit van Erlangen ziekenhuis. Een ander voordeel is dat de lachgas mengsel kan ook worden gebruikt in een zeer ver gevorderd stadium van het Geboorte proces, namelijk als het was voor een PDA is het al te laat. Het pijnstillende effect van lachgas treedt al na een paar ademhalingen, en bereikt na twee tot drie minuten Maximum, dus Grapini. Zodra de Zwangere regelt het masker, het effect van het lachgas. Ook hier is de mening van DGAI en DGGG leest aanzienlijk meer ingetogen: Gerandomiseerde, gecontroleerde studies met voldoende aantallen, die aantonen van een significante vermindering van pijn door het Inademen van lachgas vergeleken met Placebo, ontbreken, schrijven de experts. U aandringen op verdere studies.

Maar hoe veilig een geboorte met lachgas?

Zoals met bijna alle geneesmiddelen, kunnen ook optreden bij het gebruik van lachgas bijwerkingen. In dit geval, duizeligheid, Misselijkheid en braken kan het ontstaan van een intolerantie. Echter, deze bijwerkingen kunnen alleen optreden tijdens de toediening van lachgas, een Gas dat wordt uitgeademd na verwijdering van het masker binnen een paar minuten. De anesthesist Dr. Jörg Weimann, schat dat het gebruik van lachgas wordt beschouwd als zeer veilig: De goede controleerbaarheid door de snelle en snelle ebben, en het feit dat lachgas wordt niet gemetaboliseerd, lachgas is een veilig analgeticum. Een studie merkte de 35.000 applicaties in de gas, bevestigd aan de schitterende vorm van een goed veiligheidsprofiel.

De aanwezigheid van een anesthesist is in de toepassing – in tegenstelling tot de PDA – in feite niet nodig. Ook vroedvrouwen en verloskundigen zijn bevoegd voor het beheer van lachgas. Er moet echter op worden gewezen dat de lachgas alleen is niet genoeg, en over een periode van enkele uren niet altijd verdoven, in sommige gevallen moet ook worden verbonden met een PDA door een anesthesist of gynaecoloog toegediend.

In Duitsland is het nog niet veel gebruikt

In landen zoals Canada, Australië, Finland en het Verenigd Koninkrijk, lachgas wordt gebruikt in bijna elke tweede geboorte. In Duitsland is het Tarief is slechts tien procent. Maar dat is met veiligheid in het achterhoofd dat ongeveer 1000 geboorte klinieken in Duitsland, op dit moment alleen 111 klinieken, dit type van verdoving.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 15. Mei

Geef een reactie