In een Generatie: de huid kanker-risico-zeven-maal verhoogd

Drei Frauen nehmen ein Sonnenbad
Langdurige blootstelling aan de zon – wetenschappers zien het als een van de belangrijkste oorzaken van de stijgende huidkanker cijfers, binnen een Generatie, is toegenomen zeven maal het risico van kanker van de huid – althans in het geval van personen boven de 65 jaar. Maar vroeg of laat van invloed op alle! Klik hier om te lezen hoe u uw huid het beste kunt beschermen.

De zomer staat voor de deur en velen zullen vragen: hoe veel zon kan ik genieten, zonder afbreuk te doen aan mijn huid of zelfs kanker? Een vraag, dat is een kwestie van leven en dood – de gegevens die zijn verzameld door Cancer Research UK, een non-profit organisatie in het verenigd koninkrijk. Dit toont aan dat meer dan 65-jarigen is het risico van kanker van de huid is zeven Keer hoger dan in de Generatie daarvoor. In mannen is het zelfs gestegen tien-voudige.

Het is zorgwekkend dat het melanoom Snelheid toeneemt in deze snelle snelheid, zegt Professor Richard Marais, een van de huid kanker expert op Cancer Research UK. Het is heel belangrijk dat mensen beschermen de huid tegen de zon. Tevens moet u rekening houden uw huid in geest en in overleg met de arts als u merkt dat de veranderingen van de lever-spots. De meeste van zijn mannen in de rug en bij vrouwen op de benen zijn aangetast. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen op elk deel van het lichaam, zodat de Marais.

De wetenschapper heeft samen met zijn Team de laatste gegevens op de huid kanker in het verenigd koninkrijk maar ook in andere Europese landen zijn er vergelijkbare Figuren zijn verdacht. En je moet stimuleren om na te denken over: gemiddeld komt in het verenigd koninkrijk tot 5.700 huidkanker diagnoses in het jaar. In de jaren 1970 waren er nog 600. Deze toename in absolute Aantallen zou kunnen verklaren een groter aantal ouderen. Maar zelfs in gevallen per 100.000 inwoners, een vergelijkbare toename is te zien In de leeftijdsgroep van 60-79 jaar oude patiënten, in 1970, zes mensen – vandaag zijn er 48.

Over het algemeen was de diagnose in het verenigd koninkrijk in 13.348 menselijke maligne melanoom. Dit is een ernstige vorm van huidkanker variant. Van 2.148 is overleden. Duitsland heeft geen kanker register, en er is een gebrek een kwestie van een gebrek aan vergelijkbare gegevens: experts schatten dat in dit land jaarlijks ongeveer 18.000 mensen het ontwikkelen van een melanoom. Op 2.711 mensen werd gegeven in het jaar 2010 als een oorzaak van de dood.

Veel van het maligne melanoom met slechts een paar eenvoudige maatregelen kunnen voorkomen, zegt Dr. Julie Sharp, die werkt ook op Cancer Research UK. Schade aan de huid, veroorzaakt door de zon stapelt zich door de jaren heen. Dat is waarom je moet voorkomen zonnebrand en, meer algemeen, op de zonneweide doen, zegt Sharp

Deze tips bescherm je huid in de zomer

1 kleding

T-Shirts en een lange broek te houden van de UV-stralen. Dunne katoenen Shirts zijn door zoveel straling dat ze overeenkomen met slechts een lichte bescherming factor vijf. Gekleurde T-Shirts en broeken die gemaakt zijn van meer dicht materiaal, hebben meestal een beschermingsfactor van 20. Tip: speciaal wasmiddel om de kleren ondoorzichtig.

2-Zonnebril

Als het mooi weer is, moet je altijd dragen van een zonnebril. Opmerking: De kleur van de glazen zegt niets over de UV-doorlaatbaarheid. U koopt uw glazen, dan ook altijd bij uw opticien. Alleen hier kan je er zeker van zijn dat de bril over de brede-band-UV-400-bescherming.

3 schaduw

Zelfs in de schaduw kunnen we een zonnebrand. Omdat de gebouwen en terreinen om te reflecteren de straling. Ook, door de wolken, UV-dringt door het licht. Een gevaarlijke speciaal geval van een gebroken wolken – de zon komt, de lucht witte wolken. Deze toename als gevolg van de reflectie van de UV-intensiteit.

4 water

Wie houdt van zwemmen, dient de toepassing van een waterbestendige crème. Omdat de oppervlakte van het water, de stralingsintensiteit, verder versterkt. In principe moet je breng de lotion aan op de Droge weer. Want zelfs water bestendige producten verliezen door de wrijving vaak hun effect.

5 drugs

Let op als u het nemen van geneesmiddelen. Vooral tijdens behandeling met antibiotica, moet u voorkomen dat direct zonlicht. Omdat de huid kan reageren in deze tijd, zeer gevoelig voor UV-stralen. Het kan snel in de zon branden, en exclusieve komen om het te verkopen.

6 Solarium

Het kleurtje van de zon-de Bank bereidt de huid voor op het strand vakantie? Fout! Zonnebanken zijn in het werken met UVA-stralen. Dit is geen garantie voor een snelle bruining, bescherm ons tegen de zon te branden! Omdat het UV-B licht is verantwoordelijk.

7 Huid-Type

Hoe lang zijn we al onbeschermd gelaten, kan een verblijf in de zon hangt af van uw huidtype. Die is zeer licht en veel van de zomer spruiten, niet moeten blijven voor de lunch tijd langer dan tien minuten in de brandende zon. Mensen met een donkere huid kunnen blijven tot 30 minuten Buiten, zonder het om te zetten de crème op.

8 Zon-Crème

Over het bedrag is. Om optimaal worden beschermd, vereist een gemiddelde volwassene is ongeveer 40 ml per Lotion. Dat is het equivalent van ongeveer vier eetlepels. Let op: Gebruik het product slechts voor een seizoen. De geopende verpakking van afgelopen zomer, moet u weggooien, zouden ze verloren hun effect al.

9 Van De Blootstelling

We zijn niet beschermd dezelfde na het Aanbrengen van de zon crème. Dit is omdat chemische producten werken alleen als ze zijn doorgedrongen tot in de huid. Dit is meestal na 30 minuten het geval is. Een uitzondering te bieden minerale producten (apotheek). Ze vormen een dunne laag en reflecteren de straling.

10 cosmetica

Als je naar het strand of in het Park, je moet voorkomen dat Deodorants, parfums en cosmetica. Want dit kan het verhogen van het bewustzijn van de betreffende delen van de huid aan zonlicht en irritatie van de trigger. Mogelijk onaangename gevolgen: roodheid, jeuk en huiduitslag.

Hamburg-harburg, 07

Geef een reactie