Het verbeteren van uw relatie: Meer Seks in een langdurige partnerschappen

Paar streichelt sich
In lange relaties vaak gebrek aan passie. Maar een eenvoudige Truc helpt je ze bij elkaar voor tien jaar en nog steeds heel veel van Seks – hoe sommige koppels beheren? Het antwoord op die vraag is iets dat veel zou verwijzen naar werkelijk zo benauwd. Hoe kunt u het vernieuwen van uw relatie kunt u hier vinden.

Hoe langer een Koppel samen is, hoe minder Seks heeft. Dit wordt bevestigd door verschillende studies. Als u op zoek bent naar manieren om uw relatie vernieuwd, je bent niet alleen: Binnen een maand een Paar, die korter is dan twee jaar, is nog steeds ongeveer tien Keer meer intieme. In de loop van de tijd, het aantal daalt significant Na vijf jaar van een uur over acht herders, zeven jaar na zes en na tien jaar, zijn er slechts vier. Bij deze waarde is dan om zich te vestigen in de volgende jaren. Maar alleen in de gemiddelde – voor veel koppels, het seksleven geheel vervallen.

Dit geldt ongeacht hoe oud de partners zijn. Dat is te zeggen: Een 60-jarige in een frisse relatie heeft aanzienlijk meer Seks dan een 30-jarige, die al lange tijd met uw Partner samen. Echter, deze Trend mag niet resulteren in paren: van Alle ervaring, de passie neemt in een ook in het dagelijks leven-in-relatie. Het gevaar is dan dat de intimiteit is niet meer leefde, zegt het echtpaar therapeut Hans Jellouschek. De stress studies tonen aan dat in lange relaties, vaak beide partners willen meer Seks – alleen het ontbreekt in het stressvolle leven van alledag van de vrije tijd en kans.

Het verbeteren van uw relatie: Dus het gaat

Jellouschek heeft een bijzondere tip voor mensen in een lange relatie: Een stevige Sex-date. Er moet een grens tussen het alledaagse leven en van Seks. U moet een ritme, het echtpaar therapeut. Dit kan het best worden bereikt door een vaste datum. Ongeacht of op zaterdag of op zondag, wanneer de kinderen zijn met oma en opa op bezoek. Met deze Truc, elke relatie kan worden verfrissend.

En niet alleen voor het fysieke deel van de relatie, maar ook voor de ziel: De liefde is nieuw leven ingeblazen vaak, dat het Paar behoudt de lichamelijke intimiteit en bent u niet in de stress van het dagelijks leven.

U kunt hier lezen waarom Seks is niet alleen leuk, maar ook gezond.

Hamburg-harburg, 11. Juli

Geef een reactie