Helpt bij de monnik peper sticks voor cysten op de eierstokken?

Mönchspfeffer hilfreich in der Frauenheilkunde
Reden voor de verminderde vruchtbaarheid kan het polycysteus ovarium syndroom – korte PCOS. Monnik de peper heeft een positief effect op het hormonale evenwicht te meten önchspfeffer is een effectieve remedie voor PMS, menopauze klachten en voor het maken van fiets-verordening. Onderzoekers hebben nu onderzocht of de genezing ook de eierstokken plant om de bestrijding van cysten. Lees meer hier.

Monnik de peper in de gynaecologie

Monk ‘ s pepper speelt een belangrijke rol in de gynaecologie. Verschillende studies hebben aangetoond dat chasteberry gevoelens van spanning en pijn vermindert in de Borsten, onregelmatige bloedingen gestabiliseerd en balancerend effect op de hormoonhuishouding. Daarnaast is onderzocht in een recente studie van de invloed van de monnik peper en vijf extra plantaardige producten in het polycysteus ovarium syndroom (PCOS) waar de eierstokken cysten aanval – wetenschappelijk.

Wat is PCOS?

Het PCO-syndroom is een van de meest voorkomende vrouwelijke hormonale stoornissen. Wereldwijd vijf tot tien procent van alle vrouwen worden beïnvloed. Bij vrouwen met het polycysteus ovarium syndroom, de eierstokken zijn groter en hebben ze minstens tien kleine cysten met een diameter van maximaal tien millimeter. Andere functies zijn Obesitas, onregelmatige menstruatie, insuline-resistentie, en onvruchtbaarheid. De getroffen vrouwen zoeken de arts vaak te wijten aan een onvervulde kinderwens.

Plant therapie in PCOS

Als de klachten van de PCOS kan anders zijn, de behandeling op basis van de symptomen. Volgens een onderzoek PCOS toon patiënten een grote affiniteit voor de kruidengeneeskunde. Een Australische studie onderzocht de effecten van verschillende kruiden preparaten op endocriene – het endocriene systeem-gerelateerde stofwisseling processen. Zes van de kruidenpreparaten kunnen worden PCOS. Op basis van de preklinische en klinische gegevens van 33 studies van verschillende methodologische kwaliteit (762 deelnemers in totaal) werd geanalyseerd, is de invloed op de ovulatie, hormonale metabolisme, en de vruchtbaarheid. Dit gewas van kandidaten toonde effecten: monnik peper, druiven, kaneel zilveren kaars, zoethout, en Cassia, Goathead, en de Chinese pioen. Door het totale gebrek aan gegevens situatie, een bevestiging van de resultaten die door verder onderzoek is nodig.

Tips over de dosering van de monnik peper

De juiste dosering is van de persoonlijke Constitutie van de patiënt en hun individuele klachten. Indien nodig, kan het al helpen een dosering van 4-8 mg chasteberry per dag om de symptomen te verlichten. In het geval van PMS en de klachten, de dosering van kuis boom mag niet meer dan 30-40 mg per dag. In individuele gevallen kan het echter nodig een dosering van maximaal 240 mg chasteberry per dag de klachten en symptomen in het handvat. Om deze reden, moet u dit bespreken met de juiste dosering op met een arts. Chasteberry supplementen zijn verkrijgbaar in de apotheek. Het positieve effect zich niet onmiddellijk. Vergelijkbaar met andere kruiden, het kan een paar weken duren voor het effect te ontvouwen.

Hamburg-harburg, 31.Maart

Geef een reactie