Google komt in ons lichaam met de Nano-pil zal een revolutie in de geneeskunde


Met een nieuwe uitvinding, Google wil het mogelijk maken op te sporen ziekten voordat ze worden onderverdeeld. De Internet gigant Google wil het gebruik van real-technologie van de Toekomst is een nieuwe diagnostische tool in ons lichaam installeren. Onderzoekers lof van het project als een medische doorbraak. Privacy voorstanders zijn verontrust over. Wat is Google? De praktijk Vita heeft de antwoorden.

Een diagnose-methode, de genoemde ziekten voordat ze zich voordoen, kunnen redden van talloze mensen het leven. Wat klinkt als science fiction, het is in de USA, gewoon realiteit. De mysterieuze Google X-project is momenteel in ontwikkeling van een Nano-pil dat het mogelijk is om zelfs de kleinste tekenen van ziekte, zoals kanker, arteriële verstopping of ontsteking van de doelstelling om het nauwkeurig bijhouden. In vijf jaar is Google wil om te veroveren van de technologie op de markt.

Een klein deeltje voor Google is een groot ding voor de mensen?

De kleine ziekte-detectoren – de zogenaamde nano-deeltjes zijn duizend keer kleiner dan de rode bloedcellen te volgen in principe twee taken: ten eerste tekenen van ziekten en, ten tweede, dit bewijs, dan naar een draagbare ontvanger voor het verzenden van de Google, waarschijnlijk als een horloge design.

Worden genomen, de nano-deeltjes, zoals een eenvoudige tablet. Uit de maag van de micro-deeltjes zijn verspreid over het hele lichaam. De nano ‘ s zijn zo ontworpen dat ze hechten zich aan een specifieke ziekte moleculen – het kleinste deeltje niveau van een ziekte – als ze op jou van toepassing. In dergelijke moleculen zij verzamelen en te horen om verder te gaan.

Ziekten op Nano-niveau te reflecteren

Dit Anhaftungs gedrag van de Nano-deeltjes, op zijn beurt, wordt geregistreerd door de Sensor op de Arm die een speciale licht of geluid van de golven-reflectie methode neemt de Micro-deeltjes.

Dit zou lukken, Google zou hebben ontwikkeld een fysieke systeem voor vroegtijdige waarschuwing, de ziektes voordat ze gevaarlijk worden. Sinds de Arm-ontvanger, bijvoorbeeld, kunnen worden aangesloten met een huisarts, het zou denkbaar zijn voor de toekomst, dat we niet langer te slepen naar de dokter, als het slecht gaat over ons allemaal, maar die ons in de ochtend, een dokter noemt en stelt dat we in de avond ziek.

Hamburg-harburg, 31. Oktober 2014

Geef een reactie