Flauwvallen meestal ingeluid door typische symptomen

Voorafgaand aan het flauwvallen van de symptomen van de zogenaamde Präsynkope komen vaak voor het eerst. Een van deze is een langzaam Afbrokkelen van de betekenis van wat wordt gezien in een Zwarte en stilte van de omgeving, geniet van de programma ‘ klinkt bijvoorbeeld.

Patiënten beginnen vaak zwaar zweten en ademen heel snel en oppervlakkig, het hart sneller van gaat kloppen. Je voelt je suf en zwak, vaak, je wordt kwaad, en je hebt het gevoel te moeten overgeven, het gezicht wordt bleek. Maar ook pijn in de borst, in de nek of de rug zijn mogelijk.

Ohnmacht deutet sich durch Brustschmerzen an

Pijn in de borst, Misselijkheid, en bleekheid kunnen de voorboden van een flauwvallen

In het geval van de bewusteloosheid, het slachtoffer van een seconde, wordt naar de andere en valt op de grond, dat is te zeggen, stort hij in. Afhankelijk van wat hij eerder heeft gedaan en de Positie die hij heeft gevonden, kan optreden als gevolg van de onmacht en de begeleidende letsels. Vaak, het komt op korte termijn het verlies van het bewustzijn op een bult te wijten aan de daling. Botbreuken komen zelden.

Na een paar seconden tot minuten het flauwvallen is voorbij. De Betrokken persoon bewustzijn herwint. In veel gevallen, hij weet niet meer precies op het Moment van flauwvallen, en seconden voor, en wat is bedoeld als korte-termijn geheugenverlies.

Geef een reactie