Eierstokkanker – nieuwe drug loef afsteekt op het gebied van het lichaam

Eierstockkrebs
Een nieuw geneesmiddel kan voorkomen dat de ontwikkeling van nieuwe tumoren na chemotherapie bij eierstokkanker – ten minste voor een bepaalde Tijd van een nieuw ontwikkeld geneesmiddel moet worden volgens een studie in het vermogen om te stoppen met kankercellen die anders zouden worden hersteld na de chemotherapie door het lichaam zelf.

Rond 8.000 vrouwen gediagnosticeerd in Duitsland elk jaar aan kanker van de eierstokken. De mortaliteit van de ziekte is hoog, vooral omdat het vaak laat ontdekt. Een nieuw ontwikkelde drug maakt veel patiënten hoop: als Niraparib aangewezen agent kan voorkomen dat de ontwikkeling van nieuwe tumoren na chemotherapie voor 15 maanden.

Als een lichaamseigen Eiwit probleem

500 patiënten nam deel in de reeks van de test in de Verenigde Staten. In alle vrouwen, de ovariële kanker was teruggekomen na chemotherapie. De deelnemers werden verdeeld in twee groepen: Één groep nam dagelijks een Niraparib, en de andere werd behandeld met een Placebo. Ongeveer 73 procent van de vrouwen die zich hadden genomen van de nieuwe Drug, voorkomt de groei van tumoren in vergelijking met de controle groep voor maximaal 15 maanden. Het medicijn blokkeert de Eiwit PARP, dat is de instantie die verantwoordelijk is voor de reparatie van beschadigd DNA. Wat is het meestal voor onze gezondheid is onmisbaar in de behandeling van kanker van het Probleem: De Eiwitten is verlaagd, ook de schade die chemotherapie bij het DNA van kankercellen.

De onderzoekers wijzen erop dat Niraparib opschorten van de vorming van nieuwe tumoren voor een bepaalde periode van tijd, maar het is niet mogelijk om te genezen van de kanker van de eierstokken. Bovendien, geen advies gegeven kan worden, hoe lang het geneesmiddel moet worden genomen, omdat de bijwerkingen zijn nog niet volledig onderzocht. Bij veel patiënten, stoornissen in de bloedstolling en bloedarmoede (tekort symptomen) hebben plaatsgevonden al. Ook is nog niet duidelijk of de test personen het leven door het nemen van Niraparib langer dan zonder.

Dodelijke Kanker Van De Eierstokken

Eierstokkanker wordt meestal in een vergevorderd stadium met relatief niet-specifieke klachten, zoals rug -, maag pijn en overmatige schokken. De ziekte wordt vaak gedetecteerd dit is ook de reden waarom het zo laat is, want het komt relatief zelden. Tegelijkertijd echter, het was een van de vormen van kanker waar vrouwen sterven de meeste. Het is moeilijk om de diagnose eierstokkanker, vooral omdat het zo zeldzaam is. Er is geen Screening geen mammogram of anders een methode, dit vereenvoudigt de diagnose van de ziekte, zegt Dr. Rebecca Liu, die werkt in de gynaecologische Oncologie aan de Universiteit van Michigan.

Hamburg, 4. Juni

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie