Een geval van nervositeit

Vooral Ouderen worden getroffen, maar het is niet altijd de ziekte van Parkinson achter. Wat weerhoudt wat helpt wanneer het lichaam de controle verliest, kunt u hier vinden.

Katharina Huber (68) zou willen uitstorten je Vriendinnen een Kopje koffie. Echter, de helft van het land op de nieuwe tafelkleed in plaats van in de Beker. De Gepensioneerde is vreselijk gênant, je wilt er niet over praten. Deze Tremor is gewoon een leeftijd van uiterlijk. Echter, kunt u niets doen, zegt ze.

Als Katharina Huber is veel: één op de Twintig boven de leeftijd van 65 jaar heeft er last van bewegingsstoornissen. In het jargon van de ziekte Tremor genoemd. Meest vaak, handen en benen zijn aangetast. Vaak is het hoofd of de stembanden trillen.

Belangrijk voor degenen die Getroffen zijn: ten Eerste, door de arts controleren of een ziekte, zoals Multiple sclerose, Diabetes, ziekte van Parkinson of epilepsie. Ook de na-effecten van een beroerte kan ook de oorzaak zijn voor een Tremor. Dan is deze onderliggende aandoening behandeld moeten worden. Ook in het geval van Stress, angst, te veel cafeïne of alcohol intrekking, kan het lichaam trillen op een ongecontroleerde manier.

Zittern beeinträchtigt Alltags-Tätigkeiten

De Tremor is zeer geavanceerd, zelfs alledaagse activiteiten, zoals het Drinken uit een Beker voor de uitdaging

In veel gevallen, maar het kan geen organische oorzaak gevonden. Dan, Artsen spreken van de zogenaamde essentiële Tremor. De onderzoekers suggereren dat meer dan 50 verschillende genen verantwoordelijk kan zijn voor het. Een speciale combinatie van hen zijn gedecodeerd door wetenschappers van Kiel nu, iemand Die drager is van een speciale genetische variant van een glutamaat Transporter in de hersenen, is het waarschijnlijk om te ontwikkelen in de verraderlijke Beven.

De aandoening verergert langzaam. Echter, er zijn verschillende opties beschikbaar voor het verlichten van de Tremor: Beta-blokkers – remt de Stress-hormonen in het lichaam. Met medicijnen gebruikt voor de behandeling van epilepsie, de Tremor verzwakken. Het grote nadeel is dat Beide drugs hebben bij veel patiënten, zelfs zeer ernstige bijwerkingen.

Elektroden voor Tremor

Een nieuwe Weense studie toont aan dat Octanoic acid verlicht het ongemak.

In sommige gevallen, de therapie, maar brengt geen verbetering. Of is het te wijten aan de anderen ‘ Lijden is niet mogelijk, de medicijnen in te nemen. Dan is een deep-brain-Stimulation is de methode van keuze. Voor wie het uit van de vraag, het verhelderen van de patiënten samen met uw arts. Vooral als het Schudden is zo sterk dat het dagelijks leven wordt beïnvloed door het feit dat deze methode kan nuttig zijn. Vanuit de Neuro-chirurgische elektroden in de hersenen en een Generator geïmplanteerd onder het sleutelbeen. De elektrode impulsen worden doorgegeven aan het getroffen hersengebied. Als een resultaat, de Tremor kan worden verminderd aanzienlijk. Deep brain Stimulatie wordt ook weergegeven als er een Gebrek aan de Neurotransmitter dopamine is de oorzaak van de Trillingen, bijvoorbeeld in het geval van de ziekte van Parkinson.

Re: magnetische golven voor een rustige handen

Een veelbelovende methode ontwikkeld neurologen in Canada. Geen chirurgische ingreep nodig is, een magnetische resonantie Tomograph (MRT). Een gebied in de hersenen van de Tremor, als het kan worden in-en uitgeschakeld met de magnetische golven in een gerichte manier. Dit werkt met de verwarming van het weefsel. De nieuwe studie resultaten die hoop geven: slechts een paar geluid-cycli in de Test-personen, de aangedane Hand is aanzienlijk rustiger. Echter, in sommige gevallen, het gaat om bijwerkingen, zoals sensation stoornissen in de duim. Daarom is deze methode in Duitsland is nog niet beschikbaar. Echter, het zal worden onderzocht verder. Wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de oorzaak zal binnenkort worden gedecodeerd volledig en de Tremor kan worden genezen in de nabije toekomst.

Geef een reactie