De nieuwe gewicht te verliezen wonder? – Wat is Pterostilbeen?

Blaubeeren gegen überschüssiges Körperfett
Pterostilbeen van invloed zijn op de menselijke stofwisseling en helpen bij het afbreken van vetzuren – blauw veel van de gezonde plantaardige stoffen bevatten bessen zeer. Obesitas is in de ogen van vele artsen, een wijdverspreide ziekte in Duitsland elk jaar tienduizenden Doden oproepen. Echter, diëten hebben vaak geen succes of alleen de korte termijn. Wetenschappers vonden een eenvoudige manier overtollige kilo ‘ s permanent te ontdoen van. De praktijk Vita legt uit wat er achter het.

Onderzoekers aan de Universiteit van Baskenland in Spanje demonstreren in een recente studie dat door het gebruik van de zogenaamde Pterostilbenen – een Polyfenol die behoort tot dezelfde klasse van secundaire plantaardige stoffen, zoals de meer bekende Resveratrol – de opleiding en de ophoping van lichaamsvet kan worden voorkomen.

Wat zijn polyfenolen?

Polyfenolen zijn aromatische Verbindingen en behoren tot de klasse van secundaire plantaardige stoffen. In de planten, ze zijn aanwezig als bioactieve stoffen, zoals kleurstoffen, smaakstoffen, aroma stoffen of looistoffen (tannines) en hebben taken, zoals het voeden van vijanden af te schrikken of het aantrekken van insecten voor bestuiving.

Pterostilbeen kan gemakkelijk worden geabsorbeerd door voedsel. Bijzonder hoog is het aandeel van de plantaardige stof wordt bessen in het blauw, druiven, pinda ‘ s en rode wijn. Daarnaast, over-the-counter Pterostilbeen kunt capsules (kosten dienen te worden genomen op ongeveer 35 euro/maand rantsoenen) hebben een hogere concentratie van de gezonde stof.

Verdediging van het lichaam tegen lichaam vet

U neemt via de voeding Pterostilbeen, bewijs gesuggereerd belangrijke metabole processen, zoals de vermindering van de productie van vet, of de afbraak van vetzuren. Het onderzoek was in staat om aan te tonen voor de eerste keer dat fenolische Verbindingen Storting een directe impact op het lichaam vet deposito ‘ s.

Pterostilbenen niet voorkomen, daarom, alleen dat we groeien, maar hebben ook, net als andere polyfenolen – een anti-inflammatoire en tumoren beschermend effect. Volgens de onderzoekers, kunt u verminderen, en aldus, in voedingsmiddelen, zoals bosbessen, het risico op Diabetes en kanker.

Experts raden aan om te kijken op Pterostilbeen als slechts één van de vele Wind factoren. Sport en een evenwichtige voeding zijn even belangrijk voor een gezond lichaam.

De vijf beste leveranciers van Resveratrol, kunt u hier vinden.

Hamburg, 1. November 2014

Geef een reactie