De juiste dosering Dexpanthenol

Panthenol is bekend om zijn sterke slijmvlies-beschermende eigenschappen en fungeert ook als een anti-inflammatoire.

Om deze reden, Dexpanthenol wordt niet alleen gebruikt als een werkzame stof in zalven of crèmes, maar ook in neussprays.

Dexpanthenol nasale slijmvliezen van de zwelling

Het gebruik van de drug in deze toedieningsvorm is een factor, de experts beschouwen vandaag als een doorslaggevend voordeel in de behandeling van rhinitis en Sinusitis. Omdat Panthenol is het mogelijk, in de acute cold case huid het neusslijmvlies te Ontstoppen. De neus is een snelle en langdurige gratis, de sinussen worden doeltreffend geventileerd. Ook de vaak ondraaglijke hoofd druk.

Augentropfen mit Dexpanthenol werden oft zur Behandlung von Bindehautentzündungen eingesetzt

Oogdruppels met Dexpanthenol worden vaak gebruikt voor de behandeling van bindvlies ontsteking

Dosering vormen van Dexpanthenol

De werkzame stof Dexpanthenol is verkrijgbaar in de volgende dosering beschikbaar

  • Zalf
  • Crème
  • Spray
  • Lotion
  • Neusspray
  • Oogdruppels
  • Ruit

Dexpanthenol hydrateert

Naast een anti-inflammatoire goederen, Panthenol, een hydraterende eigenschap. Daarom is de werkzame stof is vooral gebruikelijk in het oog vallen, met inbegrip van het bindvlies ontsteking, of in een neussprays worden gebruikt voor het hydrateren van de droge en geïrriteerde slijmvliezen en kalmeren.

Ook zuigtabletten bevatten het werkzame bestanddeel. Hier, de hydraterende aspect is ook op de voorgrond. Zo kan een ontsteking van bacteriële revenge of wond en droog in de mond en keel worden behandeld met druppels.

Prof. Dr. Hartmut Göbel

Deskundige, Prof. Dr. Göbel: ‘Je kunt niet een overdosis aan Dexpanthenol, want het is in de eerste plaats een werkzame stof die hydrateert.

Panthenol liften tekort aan Pantotheenzuur

Mensen die last hebben van een chronische ontsteking van de darm en / of dialyse patiënten kunnen last hebben van een zogenaamde Algemene tekort aan Pantotheenzuur. Voor de behandeling en het opheffen van dit defect meestal dexpanthenol pillen worden voorgeschreven.

Hoe is Dexpanthenol gedoseerd?

In tegenstelling tot andere Medicijnen, actieve principes, Dexpanthenol geen leeftijdsgrens, wanneer de werkzame stof kan worden gebruikt voor de eerste Keer. Al de baby ‘ s kunnen worden behandeld met Dexpanthenol crèmes of zalven.

Meestal crèmes, Sprays of lotions worden gebruikt zo vaak of zo lang als de patiënt en voor de genezing van de wond is voltooid. Ook, zuigtabletten of druppels kunnen worden gebruikt gedurende de dag meerdere keren.

De Goede: Dexpanthenol kan niet worden overdosis. Omdat de actieve stof geeft de huid of slijmvliezen in de eerste lijn met vocht, moet gevreesd worden voor schade, veroorzaakt door een mogelijke Overdosis.

Dexpanthenol kan ook worden gebruikt door Zwangere gebruikt

Zo ver, er zijn geen studies bekend waaruit blijkt dat Dexpanthenol kwaad in de zwangerschap voor het ongeboren kind. Echter, experts raden het beperken van de maximale dagelijkse dosis tijdens de zwangerschap en lactatie op de tien mg.

Geef een reactie