De drugs fabriek Afhaalmaaltijden

Die mobile Medikamenten-Fabrik
Wat lijkt op een lege verzameling is in feite het prototype van een sterk ontwikkelde Bio-reactor.Een micro-fabriek in koffie machines grootte kan een revolutie, in de toekomst, het wereldwijde aanbod van drugs.

Geneesmiddelen worden gewoonlijk vervaardigd in grote chemische fabrieken van bedrijven in de farmaceutische industrie. Van daaruit worden ze dan geleverd aan ziekenhuizen en apotheken. Het werk in de geïndustrialiseerde en geglobaliseerde wereld, zijn doorgaans goed zonder knelpunten. Maar hoe ziet het er in minder goed ontwikkelde landen die niet beschikken over een moderne infrastructuur en op tijdige medicatie leveringen afhankelijk zijn? In veel landen van Afrika was er, bijvoorbeeld, epidemieën, omdat medicijnen en vaccins kon niet op tijd kunnen worden geleverd. Afgelegen Eilanden, of moeilijk bereikbare dorpjes in de bergen zijn deze uitdagingen.

Draagbare fabriek geproduceerd Biopharmaceuticals

Een ontwikkeling van het Massachusetts Institute of Technology (mit) zou kunnen maken in de toekomst, drugs veel sneller, makkelijker en goedkoper beschikbaar: Een mobiele medicatie fabriek. De bioreactor over de grootte van een koffiezetapparaat kan produceren met een druk op de knop Biopharmaceuticals. Geneesmiddelen van dit type kunnen worden geproduceerd door genetische manipulatie van Bio-organismen winnen. Zij worden gebruikt, bijvoorbeeld als vaccins. De wetenschappers onder leiding van Timothy Lu hebben de mobiele fabriek zodat u kunt gebieden geneesmiddelen ook in een crisis, geïsoleerde woonwijken en ontwikkelingslanden kunnen produceren. In de machine, een Chip die controleert de productie van de drugs. Basis van de farmaceutische preparaten van een voedingsoplossing van gistcellen. Dit is de Bio-organismen, waarvan de productie met de toevoeging van verschillende alcoholen aan de drugs. Biopharmaceuticals geproduceerd kan worden in tegenstelling tot conventionele, chemisch geproduceerde drugs in een zeer individuele ziekte foto ‘ s op maat. Vooral gebruikt in de behandeling van kanker en bij de behandeling van multiple sclerose.

Een voedingsoplossing – verschillende medicijnen

De gistcellen in de draagbare bioreactor kan produceren niet alleen de individuele doses van een geneesmiddel op de druk van een knop, maar ook verschillende actieve ingrediënten die speciaal zijn afgestemd op de specifieke aandoening en de individuele behoeften van de patiënt. We hebben gewijzigd, de gist, zodat het genetisch gemakkelijk aanpasbaar, en meer dan één werkzame stof kunnen produceren, legt Tim Lu. Een ander voordeel van de mini-fabriek die geneesmiddelen kan worden vrijwel volledig gehaald zonder onzuiverheden. In proeven met een prototype van de fabriek, de onderzoekers waren in staat al te produceren, binnen drie dagen, twee verschillende actieve ingrediënten op een rij. In de volgende stap die u wilt programmeren van de gist cellen, zodat ze kunnen afscheiden van meerdere geneesmiddelen tegelijkertijd. Dit zou kunnen worden voor de vaccins van belang, die bestaan uit twee of meer onderdelen. Zo kan worden gegenereerd, in geval van een plotselinge uitbraak van een ziekte onmiddellijk met het juiste vaccin.

Snelle medicatie producties – Zelfs op Mars

Senior auteur Tim Lu ziet veel mogelijkheden in de technologie van zijn ontwikkeling: stel je voor dat je op Mars of in een afgelegen woestijn zonder toegang tot formules en recepten. Je kon gewoon soprogrammieren de gistcellen die het produceren van de gewenste medicatie recht in de voorkant van de plaats.

Hamburg-harburg, 09. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie