De beste stukken muziek voor hoge bloeddruk

Eine Frau hört mit Kopfhörern Musik
Klassieke muziek met een bepaald ritme, bloeddruk verminderen, toont een recente Britse studie bepaalde stukken klassieke muziek kan dalen van de bloeddruk, toont een studie door onderzoekers van de BRITSE Universiteit van Oxford. Hier leer je wat stukjes muziek zou het beste werken.

Klassieke muziek helpt om de bloeddruk te verlagen – de recente studie van Professor Peter Goocheltruc, een cardioloog aan de Universiteit van Oxford. De resultaten van het onderzoek dat hij presenteert vandaag op de jaarlijkse conferentie van de British Hart-en vaatstelsel van de Maatschappij in Manchester.

De muziek past bij het ritme van het lichaam

Daarom langzame muziek met een terugkerende heeft een 10-tweede cyclus, een bloeddruk-verlagend effect, omdat het wordt aangepast aan het ritme van het hart-bloedsomloop goed. Als we hadden geluisterd naar de muziek van Verdi, het was voor ons duidelijk dat hij leek te weten dit instinctief, als hij componeerde zijn 10-seconden-aria’ s, zei Professor Goocheltruc van de Britse krant The Independent.

Hij Proeven uitgevoerd met twaalf muzikaal opgeleid en twaalf muzikaal onervaren onderwerpen, en vond dat sommige vormen van langzame muziek zijn bijzonder goed geschikt om de bloeddruk te verminderen. In het geval van Jazz of snelle stukken klassieke muziek, dit effect werd niet waargenomen.

Beethoven 9. Symfonie behoort, volgens de resultaten van het onderzoek en de beste hoge bloeddruk

Deze stukken zijn de beste bloeddruk verlagende medicijnen zijn

Volgens Professor Goocheltruc, de aria ‘ s van Verdi, Beethoven 9. Symfonie en de aria ’s in Puccini’ s Opera Turandot is vooral goed als een bloeddruk verlagend medicijn.

Onze studie heeft ons een beter begrip van hoe de muziek, in het bijzonder van bepaalde stukken, het hart en de bloedvaten kunnen beïnvloeden, zegt Professor Goocheltruc. Maar het moet meer overtuigende studies.

In de Video van Dr. John legt uit hoe de muziek kan ook helpen om zich te ontdoen van Tinnitus.

Hamburg-harburg, 9. Juni

Geef een reactie