De Baby die geboren werd twee keer

Ultraschall-Untersuchung
Tijdens een Routine-onderzoek, Margaret Projector kreeg het verschrikkelijke nieuws (pictogram foto).In een spectaculaire Operatie, Artsen redden van het leven van de kleine LynnLee. Voor dat je geboren moest worden twee keer.

Margaret Projector uit Texas is in de 16. Week zwanger toen de Artsen ontdekken tijdens een routine onderzoek van iets Ongewoons op de echografie. Uw Baby heeft een aantal tumoren op het staartbeen. Een zogenaamde sakrozygeales teratoom. Teratoom komt van het latijns en betekent Monster – de Situatie voor de Baby, die draagt de naam LynLee, is ernstig.

Een dergelijke Tumor in de baby zich ontwikkelt in de baarmoeder, begint een race tussen kanker en het Embryo. Sinds de Tumor moet net als de Baby, bloed om te Groeien, kan het gebeuren dat het kind verliest de strijd, en reeds in de baarmoeder van ernstige ontwikkelings-defecten, vaak op het hart sterft.

Sommige van deze tumoren zijn goed te verdragen, en het ongeboren kind geboren zal worden met de Tumor. Na de geboorte, we verwijderen van de Tumor, zei Dr. Darrell Cass Co-Director van het Texas Children ‘ s Foetale Centrum, in een Interview met CNN. Maar in ongeveer de helft van de gevallen leiden tot ernstige problemen met de bloedtoevoer naar de foetus. Vervolgens wordt de Tumor wint, en de Baby sterft, meestal van hartfalen.

We wilden je leven

Ook in Baby LynLees Als de Situatie kwam tot een hoofd. Vaak Artsen in dit geval, het trieste besluit de zwangerschap af te breken, maar LynLee een Kans kreeg te ontmoeten. Dr. Cass en zijn Team besloten om te gaan voor een Operatie in de baarmoeder. Zelfs als de kansen op succes waren vrij laag. Margaret BB Boomer gemeld: Het was geen moeilijke beslissing. We wilden je leven.

In de 23. Week van de zwangerschap van de Tumor te LynLees stuit is al wat groter is dan zijzelf. Dr. Cass en zijn collega ‘ s voor het plannen van de Operatie. Vanwege de grootte van de tumor en de operatie kan de minimaal invasieve, dat is uitgevoerd door middel van een kleine incisie. De chirurgen hebben om te openen de Baarmoeder en het verlies van vruchtwater. Margaret Boemers dochtertje, worden verwijderd uit de buik, en is het ervaren van iets van een klein geboorte – met het verschil dat het zal worden genaaid na de verwijdering van de tumor opnieuw, samen met het vruchtwater in de Baarmoeder. De vijf-uur-procedure is niet alleen voor de chirurg stam. De kleine LynLee heeft om te vechten. Tijdens de operatie uw hartritme wordt steeds zwakker en alleen de snelle toediening van geneesmiddelen te stimuleren uw hartslag weer.

Twee operaties, twee geboortes

De operatie mislukte. Het chirurgische team kan verwijderen van de tumoren voor het grootste deel. Het is een wonder dat we in staat waren om te openen de Baarmoeder en vervolgens opnieuw te naaien, en het werkt nog steeds, glundert Cass.

Ondanks de complicaties, de resterende maanden van de zwangerschap zijn moeder en kind. Tot in de kleine LynLee in de 36. Week met een keizersnede voor de tweede Keer op 6. Juni 2016 ziet het licht van de dag. Hoewel het weegt een gezonde 2500 gram, maar het niet heeft overleefd. Op de leeftijd van acht dagen, wordt het nu opnieuw gegroeid Tumor moet worden in een re-Operatie is volledig verwijderd.

Twee operaties, twee geboorten – de kleine LynLee Hoop dat BB Boomer heeft meegemaakt in haar leven. Zij is nu bijna vijf maanden oud, en wonder boven wonder helemaal gezond

Geef een reactie