Aard van de apotheek helpt tussen bloeden

Hirtentäschel hilft gegen Zwischenblutungen
De herderstasjes opgenomen eiwitten tussen bloeden stoppenIn de volksgeneeskunde, de herderstasjes heeft zijn vaste plaats. De medicinale plant is bloeden, vooral voor zware menstruatie of bloedingen tussen de menstruaties. Tegen deze en andere klachten, maar zijn ook gegroeid andere kruiden. De praktijk Vita staat voor de best onderzochte en meest effectieve medicinale planten.

Herderstasjes stopt tussen bloeden

Herderstasjes helpt met zware periodes en bloedingen tussen de menstruaties. Ook neusbloedingen kunnen worden gestopt.

Effect: Het kruid, deze geneeskrachtige plant met hartvormige vrucht van knobbeltjes bevat eiwit stoffen met hemostatische eigenschappen, maar ook als flavonoïden en saponinen.

Goed om te weten: naast de koffie en thee soorten, er zijn druppels, dragees, tabletten met de extracten in de apotheek.

Kuis boom regelt de cyclus

Eerder van de motor, het opvangen van een monnik moet monniken peper en nonnen bevorderen van de seksuele onthouding. Vandaag de dag, de andere eigenschappen van de paarse zal worden gewaardeerd bloeiende Plant.

Effect: bereidingen met extracten van de vruchten van kuis boom bevatten verschillende actieve stoffen. De meest belangrijke zijn flavonoïden, die werken als oestrogeen-achtige. U harmoniseren cyclus aandoeningen, bijvoorbeeld tussen bloeden in de menopauze, voor enige tijd de typisch.

Goed om te weten: premenstruele klachten, zoals pijn in de buik of borsten, kan verlichten met een monnik peper. Het is belangrijk, zoals in het geval van black cohosh: U moet nemen monnik peper extract op tijd. Het effect begint op zijn vroegst na ongeveer twee weken. De beste over-the-counter capsules, tabletten of druppels zijn geschikt.

Zilverkaars verlicht opvliegers

De maximaal 1.50 meter hoog, de Plant Cimicifuga, met zijn witte kaars-achtige bloem afkomstig uit Noord-Amerika. De inheemse bevolking gebruikt ze pijn, vooral te vergemakkelijken Bevalling en tegen de regel. In Europa, Artsen Cimicifuga voorbereidingen al voor vele tientallen jaren, tegen de symptomen van de menopauze – de meest voorkomende plant resources.

Effect: bereidingen met extracten van de wortel van deze Plant, vooral milde tot matige opvliegers kunnen verlichten. Dit is wetenschappelijk bewezen. Ook slaapstoornissen kan behandelen.

Goed om te weten: voor de beste resultaten, nemen zilverkaars aan het begin van de menopauze. Je moet wat geduld: Het effect meestal stelt in na vier tot zes weken. Cimicifuga-extract, er zijn over-the-counter als tabletten en druppels, en ook homeopathische middelen. Het is altijd belangrijk de planten middelen: Bespreek de toepassing van tevoren met uw arts.

St. John ‘ s wort verlicht de geest

Deze geneeskrachtige plant heeft hun naam aan hun hoogtijdagen, de St. John ‘ s dag van de zomer zon. Het effect van Sint-janskruid extract is aangetoond.

Effect: Het extract stimuleert in de hersenen, de neurotransmitters: dopamine, noradrenaline en Serotonine. En je kunt het voelen: St. janskruid extract, de stemming verheldert, balanceert de emoties, verlicht depressie, vermindert vermoeidheid en vermoeidheid, geeft innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Goed om te weten: St. John ‘ s wort, u moet wachten een beetje naar het effect van: u, na ongeveer drie weken. Geschikt suiker omhulde tabletten en capsules. Sint-janskruid maakt de huid gevoeliger voor licht. Als je een medium, men moet voorkomen dat de zon en niet naar het Solarium. Ook interacties met medicijnen mogelijk. Bespreek dit met uw arts.

Salie helpt tegen zweten

In de Botanische Naam Salvia officinalis is het latijnse woord voor ,genezen’, salvare’. Dit toont aan dat de keuken kruid staat bekend als een medicinale plant. In salie, veel tannines, etherische Oliën en bitterstoffen zijn geplakt.

Salbei hemmt Aktivität der Schweißdrüsen

Looistoffen, etherische Oliën en bitterstoffen van de sage remmen de activiteit van de zweetklieren

Effect: Deze Mix remt de activiteit van de zweetklieren. De goed-in verband met de menopauze, overmatig zweten helpen. Tegen opvliegers, u kunt drinken gedurende de dag 2 tot 3 kopjes salie-thee. Per Beker blancheren 1 theelepel gedroogde bladeren van de apotheek met 150 ml water, laat de thee gedurende 10 Min. de sleep-en stam. Tegen nachtelijk zweten u te drinken van 1 Kopje koffie cool ongeveer 2 uur voordat u naar bed gaat.

Goed om te weten: u kunt ook een zogenaamde waterige sage extract uit de apotheek. In een studie, het extract had een iets sterker dan de thee.

Geef een reactie