7 goede redenen om bier te drinken

Bier schützt das Herz
Gezond blijven door het bier? Onderzoekers beweren: Dat gaat!Volgens studies, een glas kan beschermen rode wijn per dag voor de hartaanval. Zweedse onderzoekers hebben nu ontdekt dat bier doet het erg goed en brengt zelfs nog meer voordelen voor uw gezondheid. Welke dit zijn, lees je hier.

De studie, die onlangs werd gepubliceerd in het Scandinavian Journal of Primary Health Care, behandeld met het drinkgedrag van 1500 vrouwen, en de effecten. De resultaten: De vrouwen die dronken of twee keer in de week en een biertje, hadden 30 procent minder risico op een hartaanval vergeleken met mensen die verbruikt meer bier, of geen van hen dronk.

Deze studie suggereert dat een matige consumptie van bier, het hart aanval kan verminderen het risico van meer dan wijn, zegt Andrea Giancoli, een voedings-consultant. Bier bevat bepaalde voedingsstoffen die kunnen voorkomen dat een atherosclerose – een verharding van de slagaders, die kan worden voor een hartaanval of een beroerte. Ze benadrukt: Dit geldt alleen voor een verantwoord omgaan met alcohol.

Maar bier kan niet alleen de bescherming van het hart. Hier vindt u zes meer argumenten om te gaan met vrienden een biertje te drinken:

Verlaagt niersteen risico

Bier bevat een ideale mix van mineralen: een beetje calcium, Magnesium. De vorming van galstenen en nierstenen. Ook bier is 93 procent uit water, en samen met het koolzuur diureticum. Dit zou de reden kunnen zijn waarom bier drinkers ontwikkelen van een lager risico voor de vorming van nierstenen dan diegenen die alcohol meer spannende drankjes. Een studie toonde aan dat Een fles bier per dag vermindert het risico op nier steen te Lijden tot 40 procent.

Versterkt het immuunsysteem

Iedereen die wil versterken bij het begin van de koude tijd van zijn immuunsysteem, een betere toegang tot alcohol-vrij bier. Studies tonen aan dat onze verdediging reageerde al gestrest op kleine hoeveelheden alcohol. Zonder dit, maar de gezonde stoffen van de hop en de mout komen aan bod: De zogenaamde polyfenolen kunnen doden virussen en bacteriën, en het verhogen van het aantal immuuncellen. Wat spreekt er voor het plezier zonder alcohol? Hier is het Brouwen van de hop-extract volgens de kok. Als een resultaat, temperatuur-gevoelige houden van gezonde stoffen zijn volle effect.

Versterkt de botten

Ook het bot profiteren van een glas bier. Verantwoordelijk voor het hoge gehalte aan silicium. Het Mineraal komt hier in de Vorm van opgeloste kiezelzuur. Zo is het voor het lichaam is zeer gemakkelijk te recyclen, waardoor het weefsel een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de botten en het bindweefsel. Studies hebben aangetoond dat mensen die consumeren een tot twee Biertjes per dag hebben een grotere botdichtheid (gemeten in de heup-en lumbale wervelkolom) dan niet-drinkers.

Verlaagt het risico op Diabetes

Bier drinkers een lager risico op het ontwikkelen van type 2 Diabetes. Door de drank, de productie van gal is toegenomen. Dit, op zijn beurt, kan ons helpen te verteren vet voedsel efficiënter wordt gebruikt. In een studie van de Harvard School of Public Health van het jaar 2001, de mannen werden bestudeerd in de middeleeuwen in termen van hun alcoholgebruik. Wie een of twee glazen bier per dag had een 25 procent lager risico op het ontwikkelen van type 2 Diabetes. Verantwoordelijk voor de werking, de onderzoekers maken de verbeterde bloedsuikerspiegel en het bedrag van Adiponectin – een hormoon dat de gevoeligheid voor insuline (beschrijft de gevoeligheid van bepaalde organen van het lichaam het hormoon Insuline) verhoogt reageren.

Verlaagt het cholesterolgehalte

Het onderzoek toont de positieve effecten van bier op het cholesterolgehalte en de bloeddruk. Het helpt om onze slagaders vrij van afzettingen. De reden voor dit is de voedingsvezels van de Beta-Glucan, dat is bewezen verlaagt het cholesterol gehalte in het bloed. Beta-glucanen in staat zijn te binden aan cholesterol in de maag voordat het wordt opgenomen door het bloed. Alleen de consumptie van drie gram Beta-Glucaan een dag om cholesterol te verlagen met vijf procent. Donkere Bieren bevatten tot 3,5 gram oplosbare vezels per Liter, en pilsen, maximaal twee.

Bevat essentiële voedingsstoffen

Bier bevat calcium, Magnesium, selenium, fosfor, Jodium, kalium, en vitamine B6, B12 en foliumzuur. 0.3 liter bier, en ongeveer drie procent van de aanbevolen Vitamine B-12 dagelijkse dosis. Daarnaast kan worden afgedekt met een bedrag van ongeveer 12,5 procent van de dagelijkse B6 behoeften, Giancoli.

Beschermt tegen beschadiging door de zon

Dankzij gerst en hop om bier bevat ook een bepaalde fytochemische genoemd ferulic acid. Bekend is dat gifstoffen in het lichaam te onderscheppen. Hoewel er zijn fytochemicaliën in andere voedingsmiddelen die we eten elke dag, bijvoorbeeld, tomaat, Maïs en rijst zemelen – het onderzoek heeft echter aangetoond, dat we kunnen nemen in het bier beter.

Hamburg-harburg, 31. Oktober

Geef een reactie