Zo gezond is het Japanse dieet is

Sushi
Een traditionele Japanse dieet vermindert het risico van overlijden vroeg, een recente studie blijkt goed nieuws voor alle Sushi Liefhebbers: liefhebbers van de Japanse keuken zullen langer leven!! Dit was het gevolg van een recente studie. De Japan dieet werkt.

Veel rijst, soja, groenten en vis, lage-vet: volgens een recente Japanse studie, de ingrediënten voor een lang leven. De wetenschappers Kayo Kurotani bij het National Centre for Global Health and Medicine in Tokio, heeft onderzocht hoe een dieet volgens de traditionele Japanse keuken invloed heeft op het risico om te sterven vroeg. Om dit te doen, ze beoordeeld de gegevens van meer dan 36.000 mannen en bijna 43,000 vrouwen werden begeleid voor een gemiddelde van 15 jaar. Aan het begin van de studie, de vakken van 45 tot 75 jaar oud, en had eerder leed noch kanker, noch hart-en vaatziekten.

Te vergelijken met het dieet van de proefpersonen, de onderzoekers gebruikten richtlijnen goede voeding, die werden opgericht in 2005 door de Japanse overheid. Volgens een speciaal ratingsysteem punten van Nul tot 70 – de precisie van het dieet van een onderwerp aan het beleid werd afgestemd, hoe meer punten hij kreeg.

De resultaten toonden: Onder de deelnemers aan de studie met de hoogste punt was er in de loop van 15 jaar, 15 procent minder sterfgevallen nummers op de voeding schaal. Bijzondere sterfgevallen waren te wijten aan hart-en vaatziekten of een beroerte minder waarschijnlijk wanneer de proefpersonen werden gevoed, volgens de specificaties.

De Japan dieet werkt

De optimale voeding volgens de Japanse richtlijnen bestaat uit vijf categorieën levensmiddelen: granen (bv. rijst, brood en pasta), groenten (bijvoorbeeld champignons, aardappelen en zeewier), Eiwitten (bv. vlees, vis, eieren en soja bonen), zuivelproducten, en groenten (fruit en 100 procent vruchtensap). Het belangrijkste onderdeel van de dagelijkse voeding (meer dan de helft) moet komen van de categorieën van granen en groenten, een kleiner deel (ongeveer een vijfde) van de categorie van de Eiwitten en zelfs een kleiner percentage (ongeveer een achtste) van de categorieën van zuivelproducten en fruit. De energie-inname van Snacks en alcoholische dranken moet minder dan 200 calorieën per dag.

Hamburg-harburg, 24. Maart

Geef een reactie