Waarom moeten we allemaal meer tijd maken zucht

Junge seufzt beim Hausaufgaben machen
Wanneer we zucht, wij zijn bezig met onze gezondheid een aantal Goede.Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt hoe belangrijk de Zucht voor onze gezondheid.

Het is maandag en een hele week met veel werk voor de boeg. En dan is er ook dit Wasserij berg, het huis wacht…eerste reactie: Een diepe zucht. Beste is nog steeds hetzelfde. Mensen gemiddeld zucht, een tiental maal per uur. Maar waarom doen we dit? Eerder hebben wetenschappers van uitgegaan dat we willen gaan door de Zuchten onbewust, andere uitzicht, dat we hulp nodig hebben. Onderzoekers uit de VS, hebben nu ontdekt dat achter de Zucht, nog veel meer: Instinctief, geven we ons lichaam wat het nodig heeft het meest nodig is: veel zuurstof!

Zucht, het leven is belangrijk

De wetenschappers van de Universiteit van Californië (UCLA) en Stanford University ontdekte dat door de diepe Inademing van stortte in de alveolen (longblaasjes) worden terug gezet. Als een resultaat, de longfunctie wordt onderhouden en ons lichaam is optimaal voorzien van zuurstof. De resultaten van hun onderzoek werden gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature.

Jack Feldmann, een Professor in de neurobiologie aan de Universiteit van Californië en hoofdauteur van de studie, legt het principe: Als de longblaasjes instorten, waardoor u de uitwisseling van het vermogen van de longen zuurstof en koolstofdioxide. De enige manier om ze weer, Zucht. Als we dat niet doen, zou een mislukking van onze longen.

Neuronen voor elke Atemtyp

In feite, is overgenomen door een zucht, het dubbele van het bedrag van de zuurstof van een normale inademing. Toen hebben we een Zucht van de stemming is, is niet gecontroleerd door een door onze emoties. De ademhalings-centrum in de hersenen, die ook te Geeuwen en hoesten verantwoordelijk verklaring, wanneer een zucht is het te veel lucht in onze longen pompen. De resultaten van de studie, die is opgedaan Feldmann, samen met zijn collega Mark Krasnov van de Universiteit van Stanford, het verstrekken van informatie, welke neuronen in de hersenen aan de beheersing van de adem.

In tegenstelling tot een pacemaker, die regelt hoe snel we inademen, wordt gecontroleerd door de respiratoire centrum van de hersenen, de verschillende types van ademhaling, legt Krasnov. Het bestaat uit een klein aantal andere neuronen, die elk geprogrammeerd om een bepaalde Atemtyp. De ene is voor de normale Ademhaling de baas, een Zucht, andere belastingen, Gapen, Snuiven, kuchen, en misschien zelfs aan het Lachen en huilen.

De Ademhaling Feiten:

De gemiddelde longvolume bij de mens, geeft een overzicht van drie tot vier liter zuurstof. Lijn atleten kunnen bereiken waarden van maximaal acht liter. De huidige wereld record houder van de apneu duiker Herbert Nitsch, met tien liter van het longvolume.

Het wereld record in de lucht te stoppen is gelegen op 21 minuten, 33 seconden.

U altijd uitademen een minimum van 1,5 liter lucht in de longen, ongeacht hoe diep het is.

Normaal gesproken adem je slechts door één neusgat, om de paar uur, de ademhaling schakelt over naar het andere neusgat. Of alleen links of rechts neus gat van de serie, met de kracht van de Vinger op de Uitademing voel

Ook muizen kunnen zucht

In een experiment met muizen, kunnen de wetenschappers waren in staat om aan te tonen dat in de hersenstam bepaalde neuronen twee zogenaamde neuropeptides, bracht de muizen te Zuchten. Het Blok is een van de neuropeptides gehalveerd zucht tarief van de muizen na de sluiting van de twee peptiden, de muizen kunnen niet meer zucht.

De onderzoekers hopen dat hun bevindingen, nieuwe perspectieven voor patiënten met ademhalingsproblemen. Deze moleculaire pathways zijn kritische Toezichthouders voor de Zucht en toon ons de weg naar de kern van de zucht gecontroleerde switching circuit, legt Krasnov. Nu hebben we de kans op de ontwikkeling van geneesmiddelen die het doel van deze trajecten interactie.

Stress maakt ons zucht

Vooral voor patiënten die kunstmatig geventileerd, kon profiteren van de nieuwe kennis. Nu ademhaling machines zijn zo ingesteld dat van tijd tot tijd, heel veel lucht in om te simuleren met een zucht. Oudere apparaten, deze functie is niet bezeten, sommige patiënten overleden aan de gevolgen, omdat de longblaasjes niet volledig recht.

Maar ook psychische aandoeningen, zoals angststoornissen en Stress kan worden gerelateerd aan de Zucht. Er is zeker een onderdeel van de Seufzens, die verwijst naar een emotionele toestand, aldus Feldman. Ja, het is mogelijk dat de neuronen in de hersenen regio’ s waar de processen van de emotie, de neuropeptides triggers die leiden tot de Zucht.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 27. Juni

Geef een reactie