Preventie op de druk van een knop: de onderzoekers willen transplantatie vrouwen met hormoon-Chip

Hautchip zur Verhütung
Een nieuwe uitvinding van onderzoekers aan het Massachusetts Institute of Technology (mit) zou binnenkort vervangen van conventionele methoden van anticonceptie. Bij vrouwen plantte een kleine microchip onder de huid, de gecontroleerde afgifte van hormonen meer dan 16 jaar om te voorkomen dat de eisprong kannUS-Amerikaanse onderzoekers hebben een nieuwe methode van anticonceptie. Echter, vrouwen krijgen een kleine micro – chip-de via-afstandsbediening aan-en uitgeschakeld kan worden – direct onder de huid getransplanteerd. De Chip geïmplanteerd eerste, hij leverde de vrouwen met hormonen die voorkomen dat de eisprong. De nieuwe techniek kan een revolutie volgens de ontwikkelaars wereldwijd, het gebruik van anticonceptie. Critici vrezen echter dat de Chip kan worden gehackt, en daarmee misbruikt.

Het Massachusetts Institute of Technology (mit) hebben ontwikkeld en nu officieel de micro-chip is om getransplanteerd te worden, vrouwen op de bovenarm, de billen of de buik onder de huid. In de Chip een speciale opslag van stoffen met de-al om te voorkomen dat gebruikt hormoon Levonorgestrel. Afhankelijk van uw behoeften, het hormoon dat kan worden geactiveerd voor de distributie van de Chips via een draadloze afstandsbediening aan of uit.

De Aan-en Uitschakelen van het hormoon van de Chips is niet alles wat van het ene uur naar het andere. Als bij het nemen en het de Anti-Baby-Spenen-pil moeten worden nageleefd voor de maandelijkse cyclus, zodat de preventie effectief te zijn.

De Chip verhinderd 16 jaar

De Chip opgenomen hoeveelheid hormonen kunnen worden voorkomen, volgens de ontwikkelaars – in het geval van een gecontroleerde vrijgave van 30 micro – gram per dag-minimaal 16 jaar van de ovulatie. Dus de grootte van een postzegel hormoon om het implantaat, vooral in de lange termijn, de preventie van de prijs goedkoper, flexibeler en gemakkelijker te maken. Al in 2018, de Chip moet beschikbaar zijn in de handel.

Het smelten van het membraan maakt hormonen aan te pas

Technisch gezien, zijn de ontwikkelaars werden geconfronteerd met een grote uitdaging. Dus niet te veel hormonen worden vrijgegeven in een keer van de Chip-gratis, moest eerst een zogenaamde ultra – dunne platinum-titanium-afdichting. Deze speciale membraan werkt in principe als een zegel. Dus deze verzegeling is voor het Moment, het hormoon-uitgang is doorlaatbaar, een huidige hartslag wordt aangestuurd door een ingebouwde micro batterij even smelten. Totdat het membraan is weer volledig genezen en gesloten zijn, het kan juist om te ontsnappen aan het beoogde bedrag van hormonen van de Chip.

In weerwil van deze electro-chemische reactie van de Chips onder de huid, de procedure is niet merkbaar. Een vrouw met een Chip onder de huid transplantatie, noch met de dagelijkse stroom schokken, zelfs met een pijn van warmte moet worden verwacht.

Kunnen worden gehackt met de Chip?

Critici van de hormoon-Chips om bang voor te zijn – als gevolg van de kabel-controle op afstand – dat het anticonceptie-implantaat kan worden gehackt van de buitenkant. De onderzoekers van de MET het niet eens met dit, omdat het voor een communicatie tussen de afstandsbediening en de Chip eerst een contact met de huid moet worden geproduceerd. Had ook al een veilige encryptie voorkomt dat een Manipulatie van het hormoon chips van buiten zo goed als het lezen van de gegevens op het apparaat.

Hamburg, 10. Juli 2014

Geef een reactie