Kan genezen algen HIV?

Het aantal mensen sterven elk jaar aan AIDS is gedaald van 2005 tot en met vandaag, tot 30 procent. Het Probleem: In de leeftijdsklassen tussen de tien tot 19 jaar, de dood is verdubbeld in dezelfde periode. Dit toont aan dat De HIV ziekteverwekker is nog steeds één van de meest dodelijke virussen in de wereld. Artsen zoeken naar therapieën ter bestrijding van het HI-Virus effectiever en gevonden worden en kan een zeer effectief middel in de Diepten van de zee.

Onderzoekers van het King Abdullah University in Saoedi-Arabië en het Leibniz center for tropische Mariene ecologie (ZMT) in Bremen hebben aangetoond in een recente studie, die stoffen kunnen helpen van een bepaalde algen in plaatsen om te verhinderen de verspreiding van het HIV-virus in het lichaam beter en sneller dan de reeds goedgekeurde medicijnen.

Een bruine Alg groeit overal

De anti-bacteriële en anti-protozoaire – dus tegen parasitaire infecties gericht – effect van een bepaalde bruine algen (Lobophora variegata), die is gevonden in de verschillende regio ‘ s van de aarde, zoals de Rode zee, het Caribisch gebied was in deskundige kringen al bekend. De gepresenteerde studie onderzocht of een uittreksel van deze bruine zeewier ook in het geval van een Virus infecties, zoals HIV helende effecten.

Eerste noten op een antiviraal effect van bruine algen verstrekt 2012 gepubliceerd onderzoek dat, in Azië, een Regio die van oudsher zeer veel bruine algen gegeten worden, kans op last aanzienlijk minder mensen zijn die leven met HIV, net als in andere Delen van de wereld.

Algen extract werkt tegen resistente HIV-virussen

Eigenlijk probeert, het bleek in het laboratorium dat een waterig extract afkomstig van de koraalriffen van de levende bruine algen, leidt tot remming van het reproductief gedrag van het HI-virus. Deze beperking van het virus in uw vermogen om in het lichaam te verspreiden, met alle geteste HIV-stammen, het bewijs dat had aangetoond tegen al-goedgekeurd-remmers-bestendig.

De onderzoekers veronderstellen dat de behandeling met algen-extract, de bindende werking van het virus deeltjes aan de membranen van hun gastheer cellen: de cellen worden geïnfecteerd – is verstoord. Dienovereenkomstig, de onderzoekers beschrijven algen, de beweging het gedrag van het virus, volgens de bruin procedure als een minder actieve en gedesoriënteerd. Zelfs in de gevallen waarin het HIV-virionen host cellen in staat waren om het dok, niet in staat geweest om in te voeren in de cellen.

Snel effect na de algen behandeling

De behandeling van HIV-geïnfecteerde gastheercellen met algen extract bleek al na vier uur effect. Bovendien, het Virus blokkeren gebeurde op het einde van het effect in vergelijking tot de reeds goedgekeurde HIV-remmers – in een veel eerdere Fase van het virus replicatie (voortplanting).

Tijdens het onderzoek bleek dat het voor het antivirale effect van bruine algen geen kwestie, welke gedeelte der aarde zij vandaan kwam. Het was echter snel duidelijk dat het Effect van de bruine Alg sterker was als het ging vanaf het schaduwrijke omgeving. Hetzelfde was ook duidelijk, ook als gevolg van het verminderd contact met zonlicht in het geval van algen, die waren bedekt met epifyten (planten die op andere planten).

Aangezien sommige algen stoffen kunnen schadelijk zijn voor de mens, gecontroleerd de onderzoekers bovendien of een hoge Wirkstpff concentratie of een grotere hoeveelheid van het extract, een zogenaamde vergiftiging. Echter, zelfs bij een dosering van zeewier extract, dat was ver boven het bedrag voor de HIV-remmende werking, werden geen toxische reacties op de behandelde gastheercellen.

Hamburg, 1. December 2014

Geef een reactie