Gilles de la Tourette syndroom – wanneer is behandeling nodig?

TIC stoornissen, zoals gilles de la Tourette syndroom kan niet genezen worden tot de dag van vandaag. Echter, de mogelijkheid van de Tics door middel van een passende therapie te verminderen. De soort behandeling is afhankelijk van de Ernst van gilles de la Tourette syndroom en bouwmaterialen bestaat uit drie hoofdonderdelen van een:

  • Verkenning van de betrokkenen en belangrijke personen van de verwijzing
  • Behandeling Met Medicijnen
  • Gedragstherapie

Vaak wordt de juiste diagnose en het uiteenzetten van hun sociale omgeving, zoals familie, vrienden, leerkrachten of collega ‘ s een grote opluchting voor mensen met gilles de la Tourette syndroom al. Dus je zijn vanwege hun vreemd uitziende gedrag niet meer onder de druk van alle kanten.

Kinder mit Tourette-Syndrom werden aufgrund ihrer Tics häufig ausgegrenzt

Kinderen met gilles de la Tourette syndroom vanwege hun Tics vaak uitgesloten

Een behandeling van gilles de la Tourette syndroom met medicijnen is meestal alleen het geval van bijzonder ernstige Tics is nodig, als de druk van het lijden voor de Aangetaste en zijn familie is bijzonder groot. Ook in het geval van self-injury of in aanvulling op het ontstaan van compulsief gedrag bij Tourette ‘ s syndroom medicatie is noodzakelijk om te voorkomen dat schade aan uw gezondheid. De meest effectieve is de zogenaamde neuroleptica, die van invloed zijn op de werking van de Neurotransmitter dopamine en de Tics en aanzienlijk kan verminderen. Als een middel van keuze is bij kinderen het werkzame bestanddeel is Tiapride.

Een gedragstherapie en, in voorkomend geval, een begeleidende ontspanningstraining, zoals autogene Training of Yoga, mensen met gilles de la Tourette ‘ s syndroom leren om hun motorische en vocale Tics, en om dat tegen te gaan. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de Tic wordt verzonden in een normale beweging te installeren of vervangen van de Tic met een eerder geleerd alternatief gedrag dat is minder handig en minder opvallend dan de Tic zelf. Veel Patiënten de tijdens de gedragstherapie strategieën geleerd zeer succesvol om te kunnen gaan met hun ziekte, dan is het veel beter.

Een verdere behandeling van gilles de la Tourette ‘ s syndroom, deep brain stimulation, die, echter, zal uitsluitend gebruikt worden voor ernstige hinder van volwassen patiënten bij wie de behandeling van een andere strategieën zijn niet effectief. Het is een chirurgische ingreep waarbij een zogenaamde brain pacemaker wordt gebruikt. Hij wordt gestimuleerd met een zwakke elektrische pulsen, de hersenen regio ‘ s kunnen worden gewijzigd in de pathogenese van gilles de la Tourette syndroom pathologische.

Geef een reactie