Gehoorverlies – de behandeling varieert van hoortoestellen OPs

In de behandeling van gehoorverlies, om te onderscheiden of dit is slechts een tijdelijk of permanent. In het geval van een tijdelijk gehoorverlies, de behandeling is afhankelijk van de oorzaak achter de verminderd gehoor.

Tal van opties voor behandeling van hardnekkige gehoorverlies

Blokkades van de gehoorgang door schoonmaken, opruimen en mogelijk buitenlandse lichaam verwijderen. In het geval van een middenoor ontsteking, antibiotica de infectie te bestrijden zal helpen. Blijft over een lange periode van tijd en het gaat om een Knal-cast, kan worden gebruikt als een tympanostomy buis.

Junge Frau trägt Hörgerät

Hoortoestellen kunnen helpen met gehoorverlies, zonder in het dagelijks leven, vooral om opgemerkt te worden

In het geval van een permanent-bestaande gehoorverlies, er zijn vele behandelingsmogelijkheden, afhankelijk van de ernst van het gehoorverlies en de oorzaak ervan. Deze kansen zijn de operatieve behandeling van procedures, zoals de gehoorgang, beeldhouwwerken, of instrumentale procedures, zoals verschillende soorten hoortoestellen. Hoortoestellen kunnen alleen maar versterken het geluid voor de slechthorenden-on benadering luisteren. Een volledig verlies kan worden gecompenseerd in beperkte mate. Hoortoestellen helpen slechthorenden alleen te horen, luider, maar om het beter te begrijpen. Ook storend te worden versterkt daarnaast ook lawaai, zodat de slechthorenden in een drukke omgeving horen het geluid erg hard, de taal, maar nauwelijks of helemaal niet.

Een cochleair implantaat en gebarentaal helpen met een zeer groot gehoorverlies

In het geval van een uitgesproken gehoorverlies, die grenst aan een doof gevoel, kan worden gebruikt in een cochleair implantaat. Dit geluid signalen converteert van buitenaf, door het gebruik van een microfoon om in elektrische signalen, de verschillende delen van de gehoorzenuw stimuleren. Het is dus – vooral kinderen – zich te Oriënteren akoestisch, zei om signalen te vangen en te gebruiken voor hun eigen taal ontwikkeling.

In staat zijn om de taal beter te begrijpen, slechthorenden, een zogenaamde Hörtaktik, wanneer u verschillende hulpmiddelen gebruiken. Voor een, u probeert te lezen van afzonderlijke woorden uit de mond, en op de andere je kunt het interpreteren van de gezichtsuitdrukkingen en Bewegingen van het Spreken. Met behulp van uw manier van Denken en communicatieve vaardigheden van de hoorzitting zijn dan vaak Moeilijk kunnen onttrekken in de zin van het Gesproken. Dit Hörtaktik vereist daarom een hoge mate van concentratie, Aandacht en veerkracht.

Een mogelijkheid om de communicatie – in het bijzonder in het geval van een zeer uitgesproken gehoorverlies – luide spraak-begeleidende gebaren (gebarentaal) en de vinger alfabet. Volgens spraak-begeleidende gebaren worden gelezen als een combinatie van de Mond, de gezichtsuitdrukkingen en gebaren. Ze zijn lichaamstaal, Pantomime, en de verschillende personages. De vinger alfabet, elke letter van het alfabet komt overeen met een teken. Hiermee kunt u spreuk afzonderlijke woorden, en wordt vaak gebruikt voor de juiste namen en vreemde woorden

Geef een reactie