Diagnose van kanker door de Google kijken?

Armband
Google werkt aan een armband, de kanker kan een armband die detecteert ziekte tracking, van zodra ze zich voordoen, dat Klinkt als muziek van de toekomst – maar moet werkelijkheid worden binnenkort, volgens Google.

Wetenschappers van de Afdeling life Sciences van Google ‘ s research lab van Google X werkt aan een nieuw apparaat op te sporen ziekte te melden, voordat u ons klachten.

Nanodeeltjes track kanker

Volgens een FOTO verslag, de nieuwe technologie werkt als volgt: patiënten slikken deeltjes van een pil met de nano. Deze nano-deeltjes te zoeken op het lichaam voor het tekenen van de ziekte, zoals kanker cellen – je zult vinden, nieten aan de zieke cellen.

Google wil de ontwikkeling van zijn uitvinding op een zodanige wijze dat de nanodeeltjes geven uw gegevens aan een speciaal daarvoor gemaakte armband, die de Patiënt draagt. Deze armband zou slaan bij het eerste Signaal van een kanker alert, zelfs voordat de eerste symptomen optreden.

Om te testen of de nieuwe techniek, Google gebruikt de modellen van de menselijke armen, die zijn bedekt met een mengsel van kunstmatig geproduceerd huid en de huid van menselijke donoren.

In slechts een paar jaar geleden, het nieuwe Google-uitvinding, kan worden gebruikt.

Hamburg-harburg, 2. Februari

Geef een reactie