Angst gevulde spuit: Een klein apparaat kan helpen

 title='Frau hat Angst vor Spritze
Angst voor naalden? De uitvinding van de Comfortabel Verdoofd zou kunnen worden Beïnvloed van befreienFür alle, hebben een angst voor naalden, is er nu goed nieuws: studenten aan de Rice University in de VS hebben een apparaat ontwikkeld dat verlicht de pijn tijdens inbrengen van de naald.

De doelgroep is de noodzaak tot het krijgen van een injectie. Dus vrijwel iedereen, zegt Greg Allison, een van de ontwikkelaars van het apparaat. Het is echter, met name voor mensen die een gevoel van hoge pijn. Dus, bijvoorbeeld, kinderen

De injectie van de site gericht verlamt

Van de ongeveer duim-en kleinbedrijf, cilindervormige container bevat twee kamers. De bovenste is gevuld met water en de onderste met ammoniumnitraat. Zodra je de kamers tegen elkaar, het mengen van de twee stoffen en stellen uit een endotherme reactie. Dat is de oplossing afkoelt. De cilinder is gedrukt op de huid, dan is hij verdoofd is, de exacte plaats van de punctie.

Vanwege de verdovende werking, de ontwikkelaars gaf het apparaat de naam Comfortabel Verdoofd – op basis van dezelfde teksten van de rockband Pink Floyd.

Het hele product moeten worden aan het einde voor een prijs van minder dan twee dollar. Om dit te doen, het Team van Allison ammoniumnitraat, die ook in de normale koeling van de pakketten die in het gebruik. De vaste onderdelen van het apparaat kan resulteren in een 3-D printer, en het kunnen afvoeren van huishoudelijk afval.

Hamburg, 4. Mei

“>

Geef een reactie